Herttuatar Meghan paljastaa uusia yksityiskohtia häistään: "Se oli suoranainen ihme"

1:11
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häät olivat viime vuoden seurapiiritapahtuma.

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn häistä on tihkunut uusia yksityiskohtia.

Kiinnostaisiko sinua näyttely, jossa pääsee tarkemmin tutustumaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häihin, esimerkiksi hääparin sekä vieraiden hääasuihin?

Windsorin linnassa aiemmin tänä vuonna esillä olleessa A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex -näyttelyssä voi vierailla nyt Skotlannissa, Holyroodin palatsissa, joka on Ison-Britannian kuninkaallisten virallinen asunto Skotlannissa. Palatsi sijaitsee Edinburghissa lähellä Edinburghin linnaa.

Näyttelyvieraille voi tulla iloisena yllätyksenä, että kierroksella käytössä olevien audio-oppaiden selostajien äänet kuuluvat itse prinssi Harrylle ja herttuatar Meghanille! Toisaalta kukapa olisikaan parempi kertomaan suuresta päivästä kuin hääpari itse.

Kuninkaallisten avioliittoseremoniat ovat astetta mahtipontisemmat kuin tavallisen kaduntallaajan – esimerkiksi herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn vihkimistilaisuudessa Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa oli noin 600 vierasta. Häävieraiden suuresta lukumäärästä huolimatta herttuatar Meghan korostaa intiimien yksityiskohtien tärkeyttä.

– Tiesimme, miten suuri tilaisuus hääjuhla tulisi olemaan. Teimme siksi henkilökohtaisia ja tärkeitä päätöksiä tehdäksemme juhlista itsellemme intiimimmät, herttuatar kertoo nauhalla.

Näyttelyssä vieraat pääsevät ihastelemaan myös esimerkiksi prinssi Harryn sekä morsiuslasten, prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten hääasuja.

– Meillä oli yhteensä kymmenen morsiuslasta, joiden ikä oli alle 7. Kaikki sanoivat, että heitä on mahdotonta saada käyttäytymään kunnolla. He kuitenkin tekivät sen!, prinssi Harry kertoo nauhalla nauraen.

– Se oli suoranainen ihme, herttuatar Meghanin kuullaan sanovan.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja