Mainos

Mikä ero! Prinssi Harryn ja prinssi Williamin hääkuvat ovat kuin yö ja päivä

Sussexin herttuaparin hääkuvat ihastuttavat rentoudellaan. Ero Cambridgen herttuaparin vastaaviin kuviin on huomattava. 

VIDEO: Pappi yllätti häävieraat innostuneella puheellaan 

Prinssi Harry ja Meghan Markle avioituivat lauantaina 19. toukokuuta Windsorissa. Liiton kunniaksi kuningatar Elisabet myönsi parille arvonimet Sussexin herttua ja herttuatar.

Hovi julkaisi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viralliset hääkuvat eilen maanantaina. Kuvat ovat Alexi Lubomirskin käsialaa. Ryhmäkuvissa pari poseeraa yhdessä sukulaistensa sekä sulhaspoikien ja morsiusneitojen kanssa.

Parista julkaistiin myös mustavalkoinen kuva, jossa herttuatar istuu prinssi Harryn jalkojen välissä Windsorin linnan itäisillä portailla. Kuvassa Meghan katselee rakastaan, kun taas Harry hymyilee onnellisena kameralle. 

Myös Cambridgen herttuaparista, prinssi Williamista ja herttuatar Catherinesta, julkaistiin vastaavat kuvat parin häiden jälkeen vuonna 2011.

Perheen kesken otettu ryhmäkuva on jokseenkin jäykempi kuin prinssi Harryllä. Harryn kuvassa morsiusneidot istuvat maassa ja prinsessa Charlotte istuu äitinsä sylissä.

Williamin kuvassa perhe seisoo rivissä ja istumapaikoille pääsivät ainoastaan kuningatar Elisabet ja prinssi Philip

Suurin ero on kuitenkin parin yhteiskuvissa. Harryn ja Meghanin kuvaan verrattuna Williamin ja Catherinen kuva on todella virallisen oloinen. 

Syy kuvien erilaisuuteen lienee prinssien asemissa. Prinssi William on tuleva kuningas ja myös hänen hääjuhlansa oli virallisempi tapahtuma.

Pari vihittiin valtavassa Westminster Abbeyssa ja hääpäivä julistettiin kansalliseksi vapaapäiväksi, jotta myös kansalaiset pääsivät osallistumaan juhlahumuun. 

Prinssi Harryn hääjuhla oli intiimimpi, eikä pari kutsunut juhlaan ketään vain virkansa puolesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.