Paljastuksia brittihäistä – Meghan Markle kutsui 19-vuotiaan muusikon esiintymään: ”Häkellyin, kun hän soitti”

Prinssi Harry ja Meghan Markle kertovat kihlauksestaan 2:41

Englannin prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään toukokuussa ja häiden yksityiskohdista tihkuu jatkuvasti lisätietoa.

Englannin prinssi Harry ja entinen näyttelijä, yhdysvaltalainen Meghan Markle tanssivat häitään lauantaina 19. toukokuuta. Häähuuma kiihtyy päivä päivältä ja kuninkaallisperheen fanit janoavat ennakkotietoja suuren päivän kulusta.

Tähän mennessä on selvää, että pari vihitään Windsorin linnan mailla sijaitsevassa St. Georgen kappelissa. Prinssi Harry ristittiin samassa paikassa. Meghan Marklen yllä tullaan mitä todennäköisimmin näkemään kaksi eri pukua, elegantti hääpuku vihkimiseen ja modernimpi asu iltajuhlaan.

Viimeisimmät tiedot liittyvät hääjuhlan musiikkitarjontaan. Kensingtonin palatsi kertoi, että St. Georgen kappelin oma kuoro esiintyy vihkitilaisuudessa. Kuoro perustettiin vuonna 1348 ja siinä on 23 poikaa ja 12 aikuista miestä.

Juhlassa esiintyy myös 19-vuotias sellisti Sheku Kanneh-Mason. Nuori muusikko kertoo Peoplelle, että Markle soitti hänelle itse kutsuakseen tämän esiintymään.

– Häkellyin, kun hän soitti ja pyysi, voisinko soittaa seremonian aikana. Tietysti vastasin myöntävästi. On suuri etuoikeus soittaa selloa näin upeassa tilaisuudessa. En malta odottaa! hän hehkuttaa.

Kanneh-Mason ei ole tilaisuuden ainoa muusikko, sillä maan ammattialisista koostettu orkesteri esiintyy kapellimestari Christopher Warren-Greenin johdolla.


Lue myös:

    Uusimmat