Herttuatar Meghan järkyttyi prinssi Andrew'n kohuhaastattelusta – piti vastauksia iljettävinä: "Se vain paheni"

1:10
Prinssi Andrew vetäytyy julkisista tehtävistä Epstein-kytkösten vuoksi

Herttuatar Meghanin kerrotaan pitäneen prinssi Andrew'n vastauksia brittihovia kohauttaneessa haastattelussa vastenmielisinä.

Brittihovissa on kohistu viime viikojen aikana, kun käsillä on ollut suurin skandaali aikoihin kuninkaallisen perheen keskuudessa. Syynä tähän on kuningatar Elisabetin toiseksi vanhin poika, 59-vuotias prinssi Andrew ja tämän aiheuttama kohu liittyen edesmenneeseen amerikkalaismiljonääri Jeffrey Epsteiniin.

Edesmennyttä Epsteiniä syytetään ihmiskaupasta sekä seksiringin pyörittämisestä. Seksiringin nuorimmat uhrit ovat väitteiden mukaan olleet 14-vuotiaita. Epstein kuoli elokuussa 66-vuotiaana yhdysvaltalaisessa vankilassa, jossa hän odotti oikeudenkäyntiään. Epstein teki oletetusti itsemurhan. 

Andrew liittyy kohuun siten, että prinssi oli edesmenneen Epsteinin ystävä. Lisäksi 35-vuotias Virginia Giuffre on syyttänyt Andrew'ta ja Epsteinia seksuaalirikoksista. Giuffren mukaan hänet pakotettiin harrastamaan seksiä Andrew'n kanssa kolme kertaa 2000-luvun alussa. Giuffre oli väitettyjen tekojen alkamisen aikaan 17-vuotias ja Andrew noin nelikymppinen. 

Prinssi kaivoi oman kohunsa kuoppaa entistä syvemmäksi antamalla siihen liittyen pitkän haastattelun BBC:lle muutama viikko sitten. Haastattelu meni erittäin järisyttävällä tavalla pieleen, sillä prinssi ei osoittanut empatiaa Epsteinin uhreja kohtaan ja esiintyi muutenkin epäuskottavalla tavalla kieltäessään itse edes koskaan tavanneensa Giuffrea. 

Andrew'n kohu on vaikuttanut merkittävästi kuninkaalliseen perheeseen. Eräs perheenjäsen, kenen kerrotaan olleen kauhistunut prinssin antamasta haastattelusta, on lähteiden mukaan herttuatar Meghan. Lähteiden mukaan Meghanin mielestä Andrew'n haastattelussa antamat vastaukset olivat suorastaan iljettäviä. 

Palatsista kerrotaan, että Meghania häiritsi haastattelussa erityisesti tapa, jolla Andrew kielsi harrastaneensa seksiä 17-vuotiaan Giuffren kanssa. 

Herttuatar tunsi olonsa erityisen epämukavaksi kohdasta, jossa prinssi totesi, että hän muistaisi kyllä, mikäli olisi harrastanut seksiä 17-vuotiaan kanssa, sillä prinssin sanojen mukaan seksi on miehille "positiivinen teko".

Yksi herttuattaren tukemista hyväntekeväisyysjärjestöistä tukee naisia, jotka ovat kokeneet seksuaalista hyväksikäyttöä. 

Meghanin ystävän mukaan haastattelu vaikutti herttuattaren lisäksi voimakkaasti myös tämän ympärillä työskenteleviin ihmisiin. 

– Se (haastattelu) sai kaikki sitä katsoneet haluamaan vajota maan alle. Se vain paheni ja paheni, lähde kertoo. 

Viime viikolla tiedotettiin, että prinssi Andrew oli pyytänyt kuningatar Elisabetilta lupaa siirtyä sivuun kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Todellisuudessa Andrew sai käskyn äidiltään väistyä häpeän takia, jota prinssi on aiheuttanut kuninkaalliselle perheelle. 

Lähde: Elle

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja