Herttuatar Catherinelta jälleen hellyttävä paljastus lapsistaan: tästä koskettavasta syystä prinssi Louis, 2, haluaisi jatkuvasti rikkoa turvaväliä

0:25
Näin upeana herttuatar Catherine edusti viimeisimmän raskautensa aikana

Prinssi Louis ei millään malttaisi pitää yllä turvavälejä muihin.

Herttuatar Catherine kertoi hiljattain BBC Breakfast -ohjelmassa siitä, kuinka koronapandemia-aika on vaikuttanut hänen ja prinssi Williamin perheeseen ja heidän yhteiseen arkeensa. Catherinella ja Williamilla on kolme pientä lasta: 6-vuotias prinssi George, 5-vuotias prinsessa Charlotte ja 2-vuotias prinssi Louis

Catherinen mukaan prinssi Louisille turvavälien pitäminen on ollut varsin vaikeaa koronapandemian aikana, sillä 2-vuotias pikkuprinssi ei millään malttaisi olla halaamatta muita. 

– Louis ei ymmärrä turvavälejä. Hän liikkuu ympäriinsä haluten halata kaikkea, varsinkin häntä itseään nuorempia vauvoja, Catherine paljasti. 

Herttuattaren mukaan perheen lasten ruokahalu on myös kasvanut merkittävästi pandemia-aikana. 

– Lapsillani on pohjattomat mahat. Tunnen olevani ikuinen syöttökone. 

Ohjelmassa Catherine pohti myös haasteita, joita pandemiatilanne on tuonut perheille. 

– Luulen, että jotkut asiat tulevat olemaan hyvin positiivisia. Perheet ovat pystyneet viettämään nyt paljon enemmän arvokasta aikaa yhdessä. Tämä on heijastunut joihinkin yksinkertaisiin asioihin, joilla on todella paljon merkitystä lapsille, erityisesti ensimmäisten viiden vuoden aikana. Joillekin tämä aika on ollut todella haastavaa rahan sekä muiden suhde-asioiden takia, ja se todella on ollut suuri haaste. 

Catherinelta myös tiedusteltiin, kuinka haastava poikkeusaika on sujunut kuninkaalliselta itseltää. 

– Se on ollut haastavaa, luulen sen olleen haastavaa monille. Jotkut osa-alueet ovat olleet hyvin positiivisia, kuten juuri se, että on saanut viettää ylimääräistä aikaa lasten kanssa, mutta se on ollut toisaalta myös yhtä stressaavaa. Olet suojatuissa paikoissa ja sinun täytyy pyörittää kotikoulua, se oli ehdottomasti haaste. Olen aina arvostanut opettajia mutta nyt minulla on entistä enemmän arvostusta heitä kohtaan. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja