Kuninkaallisfanin pakkomielle tuli kalliiksi – Danielle, 41, on käyttänyt jo lähes 30 000 euroa näyttääkseen herttuatar Catherinelta

0:25
Mikä hehku! Herttuatar Catherinen raskaustyyli ihastutti alkuvuodesta 2018

Minnesotalainen perheenäiti Danielle ihastui herttuatar Catherinen tyyliin ja on haalinut vuosien mittaan samanlaisia vaatteita kaappiinsa yli 26 000 euron edestä.

Monet ihailevat kuninkaallisia, mutta harvalla fanitus menee niin pitkälle kuin amerikkalaisella superfanilla Danielle Magness-Wellmannilla.

41-vuotias Danielle kertoo Daily Mailille ihastuneensa jo vuosia sitten herttuatar Catherinen tyyliin pakkomielteen omaisesti. Hän arvioikin käyttäneensä peräti 30 000 dollaria, eli reippaat 26 000 euroa hankkiakseen samanlaisia asuja, joita on nähty julkisuudessa paitsi Catherinen, mutta myös herttuatar Meghanin, Espanjan tyylitaiturina tunnetun kuningattaren Letizian tai jopa Ruotsin kruununprinsessan Victorian yllä.

Brittilehden mukaan Danielle on saattanut hankkia kuukauden aikana peräti 15 erilaista asua, joita on nähnyt kuvissa suosikkikuninkaallistensa yllä. Kuvia asukokonaisuuksista hän jakaa Instagram-tilillään, jolla on noin 5000 seuraajaa.

Kaikki alkoi siitä, kun prinssi William julkisti kihlautuneensa loppuvuodesta 2010.

– Aloin kiinnittää huomiota Katen tyyliin, kun he kihlautuivat. Minusta hän on uskomaton roolimalli niin tyylinsä puolesta kuin muutenkin, kolmen lapsen äiti Minnesotasta sanoo.

Vaikka hän arvioi, että rahaa on vuosien mittaan kulunut vaatteisiin kymmeniätuhansia, hän korostaa, ettei harrastus tarkoita kalliiden merkkivaatteiden haalimista vaatekomeroon.

– Minulla ei olisi mitään mahdollisuutta pukeutua Givenchyn iltapukuihin, mutta jotkut hänen vaatteistaan ovat esimerkiksi Zarasta, jatkaa Danielle, jonka mukaan sosiaalisessa mediassa kuninkaallisten vaatteista saadaan irti kaikki yksityiskohdat vain minuutteja sen jälkeen, kun kuvat uusista asukokonaisuuksista ovat nähtävillä julkisuudessa.

Osan vaatteista hän teettää räätälillä, jotta hinta ei karkaa käsistä.

– Jos asun hinta on 500 dollaria, otan yhteyttä räätäliin ja pyydän tekemään kopion kyseisestä asusta.

Herttuatar Catherine on tunnettu siitä, että hän pukeutuu myös edullisempiin vaatteisiin, joita saa myös ketjuliikkeistä. Samoin Ruotsin kruununprinsessa Victoria on vuosien saatossa edustanut useita kertoja muun muassa H&M:n asuissa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja