Kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin avioliitto on toiminut poikkeuksellisena inspiraationa herttuatar Catherinelle: "Williamilla ja minulla on pitkä matka edessämme"

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25
Herttuatar Catherine edusti kolmannen raskautensa aikana upeana

Herttuatar Catherine pitää kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin avioliittoa inspiraationaan.

Prinssi William on toisena kruununperimysjärjestyksessä isänsä prinssi Charlesin jälkeen. Williamin puoliso herttuatar Catherine liittyi kuninkaalliseen perheeseen virallisesti vuonna 2011 mentyään naimisiin Williamin kanssa ja pariskunta elää elämäänsä jatkuvan huomion sekä arvioinnin kohteina, ollen yksi maailman kuuluisimmista ja tunnetuimmista pariskunnista. Tämä voi antaa oman haasteensa parisuhteelle. 

William ja Catherine alkoivat seurustella vuonna 2002 ja ovat näin ollen viettäneet lähes kaksikymmentä vuotta yhdessä. Pari erosi muutamaan otteeseen lyhyesti vuosina 2004 sekä 2007, mutta palasivat yhteen ja lopulta sanoivat toisilleen tahdon vuonna 2011 Westminster Abbeyssa. 

Kun Williamista tulee aikanaan kuningas, tulee Catherinesta hänen kuningatarpuolisonsa. William on valmistautunut tähän rooliin koko elämänsä ja Catherine lähes kymmenen avioliittovuotensa ajan. Herttuaparin elämä on täynnä julkisien velvollisuuksien hoitamista, sekä kolmilapsisen perheensä arjen pyörittämistä. Pari haluaa tarjota lapsilleen mahdollisimman normaalin lapsuuden, sillä kasvaessaan pikkukuninkaalliset ottavat vielä jonain päivänä niin ikään hoitaakseen kuninkaallisia velvollisuuksia. 

Vaikka Williamilla ja Catherinella on paljon lankoja käsissään, vaikuttaa kansalaisten suosima herttuapari pitävän elämänsä sekä parisuhteensa hallinnassaan. Catherine paljasti aikoinaan ihailevansa tässä asiassa 94-vuotiasta kuningatar Elisabetia ja tämän puolisoa, 98-vuotiasta prinssi Philipiä ja ottaneensa kuninkaallisen parin suhteesta inspiraatiota avioliittoonsa Williamin kanssa.

– Kaiken aikaa minä ja William olemme mykistyneitä kuningattaren velvollisuuden ja sitoumuksen tajusta. Kun sinulla on aviomiehesi tuki noissa tilanteissa, sekä suljettujen ovien takana, on se mielestäni hyvin erityistä, Catherine totesi aikoinaan ITV:n Our Queen at Ninety -dokumentin haastattelussa. 

Samassa haastattelussa Catherine vertasi hänen ja Williamin suhdetta Elisabetin ja Philipin avioliitoon. 

– Williamilla ja minulla on pitkä matka edessämme. Mutta se on todella fantastista. 

Vuonna 2019 William ja Catherine olivat hetken pettämisskandaalin keskiössä, kun uutiset Williamin suhdehuhuista perhetuttu Rose Hanburyyn tulivat ilmi. Loppujen lopuksi huhuille ei saatu juuri totuuden katetta, eivätkä William tai Catherine koskaan kommentoineet niitä. Näin ollen kohu kuoli yhtä nopeasti kuin syntyikin ja herttuaparin suhde vaikuttaa yleisesti kukoistavan. 

Lähde: Cheat Sheet 

Lue myös:

    Uusimmat