Mainos

Heroiinipohjaista ainetta levitetty kokaiinina Helsingissä

Hämärän hotellikuoleman ja vakavan myrkytyksen takana epäillään olevan heroiinipohjainen aine, jota on mahdollisesti myyty kokaiinina. 27-vuotiaan miehen epäillään kuolleen aineen yliannostukseen Helsingin keskustassa sijaitsevassa Glo-hotellissa. Myös kaksi muuta nuorta henkilöä joutui sairaalahoitoon. Heistä toisen tila oli erittäin vakava, mutta nyt hän on jo toipumassa.

Helsingin poliisin huumerikosyksikkö varoittaakin erittäin vaarallisesta aineesta, jota on levitetty kokaiinina Helsingissä. Pikatestin mukaan aineen epäillään olevan vahvaa heroiinipohjaista ainetta.

- Aine on lähetetty rikoslaboratorioon. Olemme kiirehtineet lausuntoa kovasti, mutta täyttä varmuutta emme ole vielä saaneet, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Pynnönen Helsingin poliisin huumerikosyksiköstä.

Helsingin väkivaltarikosyksikkö jatkaa tutkimuksia sen suhteen, liittyykö kuolemantapaukseen mahdollisesti joku rikos. Tapauksen johdosta on otettu kiinni useita henkilöitä.

- Kiinniotettujen joukossa on viittä eri kansalaisuutta, myös suomalaisia. Kaikki kiinniotetut ovat uhrin kanssa samaa ikäluokkaa, Pynnönen kertoo.

Hän myös paljastaa, että kaikki kiinniotetut eivät ole miehiä, mutta ei halua eritellä, onko joukossa enemmän kuin yksi nainen.

Tutkinnanjohtaja Pynnönen sanoo, että vielä ei täysin tiedetä, minkälaisesta seurueesta on kyse.

- Jonkinlaisesta juhlimisesta on kyse. Ravintolassa on oltu ja hotellissa vietetty aikaa.

Asiasta kertoi ensimmäinen Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.