Herkullista hehkua huulille

Huulikiilto voi antaa suulle sekä kiiltoa että täyteläisyyttä. Helmen muuttumisleikissä meikkitaiteilija Riia Koivisto levitti Marjo Leinon huulille läpikuultavan huulikiillon, joka sai sulosuun hehkumaan kuin tähti.

Riia valitsi Marjolle oranssiin vivahtavan persikkaisen kiillon ja levitti sen huulille siveltimellä. Koska Marjon silmämeikki oli vahva, huulet jätettiin tällä kertaa ilman rajausta. Kiilto antoi huulille kuitenkin raikkaan ja läpikuultavan ilmeen.

Huulikiilto näyttää kasvoilla parhaimmalta, kun huulet on ennen kiillon levittämistä kuorittu kevyesti. Voimakkaamman huulimeikin saa, kun huulet rajaa ja värittää rajauskynällä ja levittää sen jälkeen kiiltoa päälle. Huulikiillon määrää säätelemällä voi vaikuttaa värin syvyyteen: mitä enemmän väriä levittää, sitä intensiivisempi lopputulos on.

Täyteläiset huulet kiillolla

Marjon huulille levitettiin Nivean uutta huulikiiltoa, NIVEA Volume Shine Wonder Full -huulikiiltoa. Tuote sisältää huulten omaa kollageenia aktivoivaa yhdistettä, joka tekee huulista täyteläiset. Kiillossa on myös huulia hoitavaa E-vitamiinia ja öljyjä, jotka sitovat kosteutta huulille. Kestävät kiiltopolymeerit lisäävät säihkettä huuliin.

NIVEA Volume Shine Wonder Full on saatavilla kahdeksassa kevään herkullisessa värissä. Värit kulkevat keltaisesta kuparin, violetin ja pinkin kautta kirkkaaseen punaiseen. Lue lisää tuotteesta!

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat