Henri Kontinen ja John Peers taipuivat US Openin kovassa taistossa – "Syö miestä"

Suomen Henri Kontinen ja hänen australialaisparinsa John Peers hävisivät tenniksen Yhdysvaltain avoimen mestaruusturnauksen miesten nelinpelin toisen kierroksen ottelunsa. Argentiinan Leonardo Mayer ja Portugalin Joao Sousa taivuttivat Kontisen ja Peersin lukemin 3–6, 6–3, 7–6 (7–4).

–  Tiukka vääntö jälleen näitä vastaan. Pelasimme hyvän ensimmäisen erän ja olimme niskan päällä. Sitten ei saatu murtoja. Heille kunnia siitä, että syöttivät ja pelasivat hyvin. Harmittava loppu ottelulle, kun oli surkea tie-break minulta. Syö miestä, Kontinen kertoi.

Kaksituntisen ottelun häviäminen päätti Kontisen ja Peersin urakan miesten nelinpelissä, mutta Kontinen jatkaa turnausta vielä sekanelinpelissä Hollannin Demi Schuursin parina.

–  Ei tunnu kivalle hävitä toisella kierroksella. Loppuun asti on tultu pelaamaan, joten toisaalta sama häviääkö ensimmäisellä kierroksella tai välierissä, Kontinen jatkoi.

Sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Kontinen ja Schuurs kohtaavat Yhdysvaltain parin Asia Muhammad/Austin Krajicek. Yhdysvaltain avointen jälkeen Kontinen pelaa Davis cupia Suomen joukkueessa.

–  Odotan Davis cupia. On kiva päästä pelaamaan Suomessa ja edustamaan Suomea. Yritän lopettaa vuoden hyvin, Kontinen jutteli.

Lue myös:

    Uusimmat