Helsingin Marjaniemestä löytyi tuntematon hukkunut

Helsingin rikospoliisi pyytää yleisön apua Marjaniemen uimarannalta hukkuneena löytyneen naisen henkilöyden selvittämiseksi. Noin 40-50-vuotias nainen löydettiin Kivalontien kohdalta rantavedestä maanantaina aamuyöstä.

Naisella oli yllään sinipunainen kokouimapuku, jonka olkaimet olivat punaiset. Ruskeasilmäinen nainen on 158-160 senttiämetriä pitkä, ja hänellä on pitkät, kihartavat punertavanruskeat hiukset, joissa musta hiuslenkki. Tukevahkovartaloisella naisella ei ollut koruja.

Vainajan löytöpaikan kohdalta löytyi vaatteita ja muita tavaroita, jotka ovat mahdollisesti kuuluneet vainajalle. Paikalla olivat violetti naisten RIL'S-merkkinen nahkatakki, kokoa 38 olevat mustat kangaskengät, joiden vasemmassa jalkineessa paksu irtopohjallinen, vaalea pyyhe ja siniset PUMA-merkkiset collegehousut, kokoa M. Housujen taskussa oli Abloy-avain ruskeassa nahkaisessa avaimenperässä, jossa vihreä Yrittäjäin Fennia -logo.

Poliisi kaipaa tietoja naisesta sunnuntain 9. kesäkuuta ja maanantain 10. kesäkuuta väliseltä yöltä Marjaniemen uimarannan alueella. Myös muita naisesta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin. Virka-aikana tiedot voi soittaa numeroon 09-1895308 ja muuna aikana numeroon 09-1894240.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat