Mainos

”Helsingin kaupunki on saanut näköjään uuden huumeluolan” – helsinkiläismies järkyttyi odottamattomasta näystä kaupungin uudessa yleisövessassa

0:42
Vallilassa olevan puiston vessassa oli karmea näky: huumeruiskuja ja roskia kaikkialla.

Helsinkiläismiestä odotti eilen aamulla karmea näky yleisövessassa. Helsingin Vallilan Dallapénpuiston uusi yleisövessa oli täynnä huumeneuloja ja sotkua, ja vessassa oli karmea haju.

– Vessassa oli vastasssa huumeneuloja, lääkekippoja ja paperia. Haju oli kammottava. Verta en sentään nähnyt, mies kuvaa.

Hän oli menossa työpaikalle ja ajatteli käydä julkisessa, hiljattain valmistuneessa yleisövessassa. Vessan näky oli odottamaton, mutta mies on nähnyt vastaavaa muuallakin Helsingissä.

– Tämä on aamuisin ongelma, koska eihän vessoja öisin siivota. Helsingin kaupungin yleinen linjaus on nykyään se, että yleisövessat ovat maksuttomia. Nyt tämä on mennyt siihen, että niissä majaillaan ja huumeidenkäyttäjät piikittävät niissä.

Dallapénpuisto on Helsingin Vallilassa. Mies kertoo, että huumeidenkäyttäjät käyttävät aktiivisesti vessoja piikittämiseen ja sotkevat niitä.

Mies on ollut Helsingin kaupunkiin yhteydessä sotketuista vessoista, mutta ei ole vielä saanut vastauksia.

– Onhan tälle saatava ratkaisu. Lapsetkin voivat mennä noihin vessoihin, eikä huumeneulojen täyttämä vessa ole turvallinen. Ulkomailla yleisövessat ovat siistejä, joten miksei siinä voitaisi onnistua myös Suomessa?

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja