Mainos
Mainos

Helpotusta pyykinpesuun! Näin älykkäät kodinkoneet auttavat arjessa

Nykyaikaisen pyykinpesukoneen ja kuivausrummun ansiosta arjen askareet helpottuvat, kun pesu- tai kuivausohjelman voi valita suoraan sen mukaan, millaista pyykkiä on tarkoitus pestä.

Erilaiset älyratkaisut tekevät kovaa vauhtia tuloaan suomalaisten koteihin. Pesukone ja kuivausrumpu ovat monelle toimintojensa vuoksi kodin tärkeimpiä koneita, ja nykytekniikan avulla niiden käyttö voi muuttua entistä helpommaksi ja mukavammaksi.

Home Connect -sovelluksen avulla ohjaat kaikkia Siemens-kodinkoneita, jotka on yhdistetty suojattuun Wi-Fi-verkkoon. Sovelluksessa on myös demotoiminto, jonka avulla voit kokeilla erilaisia ominaisuuksia ennen kuin päätät hankkia Home Connect -toiminnoilla varustetun Siemens-kodinkoneen.


Ohjaa pesukonetta ja kuivausrumpua tabletilla tai älypuhelimella

Pesukoneiden ja kuivausrumpujen näytöt ovat perinteisesti hyvin pieniä verrattuna siihen, kuinka paljon erilaisia valintoja pesu- tai kuivausohjelmien suhteen voi tehdä. Älykkäässä pesukoneessa tai kuivausrummussa pieni näyttö ei kuitenkaan aiheuta pulmia.

Uudenlaisten pesukoneiden ja kuivausrumpujen ohjelmavalinta ja erilaisten lisätoimintojen hyödyntäminen helpottuu merkittävästi älypuhelimen ja tabletin ansiosta. Halutessasi voit nimittäin ohjata kodinkoneita Home Connect -sovelluksen kautta tabletilla tai älypuhelimella. Kodinkoneiden omia ruutuja suuremmilta ruuduilta ohjelmavalikoimien käyttö on merkittävästi perinteistä helpompaa.

– Kaikki kodinkoneisiin liittyvät tiedot käyttöohjeita myöten pystyy avaamaan oman puhelimen tai iPadin ruudulle, Kristiina Pakarinen Siemens-kodinkoneiden markkinoinnista kertoo.

Opastava ohjelmavalinta helpottaa pyykinpesua

Nykyaikaisissa kodinkoneissa pyykinpesuohjelman voi valita itse hyvinkin tarkkaan jokaisen koneellisen sisältämien vaatteiden mukaan räätälöidysti. Kuivausrumpua käytettäessä voidaan niin ikään valita sovelluksesta, kuinka kuivaksi toivotaan, että kone jättää pyykin.

– Voit valita ohjelmasta sen, minkä tyyppisestä pyykistä on kysymys, mitä materiaalia pestävä pyykki on sekä sen, kuinka likaista pyykki on. Voit valita myös sen, että haluatko, että pyykki tulee pestyä nopeasti vai haluatko esimerkiksi, että pesu on erityisen hygieeninen, Pakarinen toteaa.

Mikäli sopivan pesuohjelman löytäminen aiheuttaa päänvaivaa, kannattaa avuksi ottaa älykkäiden kodinkoneiden opastava ohjelmavalinta. Jos pyykkiä tulee pestyä harvemmin, eivätkä pesuohjelmien nimitykset tai sopivat lämpötilat ole tuttuja, opastava ohjelmavalinta helpottaa entisestään oikeanlaisen pesu- tai kuivausohjelman löytymistä.

Opastava ohjelmavalinta toimii siten, että tabletilla tai älylaitteella vastataan muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen pyykkiä koskien. Näiden tietojen perusteella kodinkone saa tiedon siitä, millaisia, minkä värisiä ja kuinka likaisia vaatteita on tarkoitus pestä – ja kone valitsee automaattisesti pyykeille juuri oikean pesuohjelman.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.