Mainos

Hellyyttävä video: Kotiin jäänyt koira etsi sairaalaan joutuneen omistajansa

Ihmisten ja lemmikkien välinen side jaksaa hämmästyttää kerrasta toiseen. Pieni snautseri Iowan osavaltiossa Yhdysvalloissa osoitti, ettei etäisyyskään ole aina este.

Amerikkalainen Nancy Franck asuu Cedar Rapids -kaupungissa kahden kääpiösnautserin Sissyn ja Barneyn kanssa. Franck on kuitenkin joutunut olemaan noin kaksi viikkoa leikkauksen jälkeisessä sairaalahoidossa 15–20 korttelin päässä kotoaan.

Viikko sitten Nancy Franckin aviomies Dale koki surullisen yllätyksen, kun Sissy-koira oli karannut kotoa. Suru vaihtui kuitenkin pian hauskaksi yllätykseksi, kun pikkukoira tepasteli sisään sairaalan automaattiovista.

Sairaalan vartija katsoi kaulapannasta koiran tiedot ja soitti Dale Franckille, jolloin selvisi että Dalen vaimo oli hoidettavana sairaalassa. Perhe ei osaa vieläkään sanoa, miten koira löysi sairaalassa olevan omistajansa luo. Heidän mukaansa Sissy ei ollut koskaan ennen käynyt kyseisessä rakennuksessa.

– Tyttäreni herätti minut aikaisin lauantaiaamuna, noin kello 5.30. Hän sanoi, että hänellä on jotain näytettävää ja tuli sisään innostuneen koiramme kanssa. Kysyin tyttäreltäni, oliko hän salakuljettanut koiran sisälle. Hän kertoi koiran tulleen sairaalaan itse, Franck kertoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.