Mainos

Uskomaton kotiinpaluu: Abby-koira löytyi 10 vuoden poissaolon jälkeen – "Kuin olisimme saaneet osan lastemme lapsuutta takaisin"

Ihmeitä tapahtuu. Tämän sai huomata pittsburghilainen koiranomistaja, joka sai rakkaan lemmikkinsä takaisin kymmenen vuoden jälkeen.

12-vuotias Abigail palasi perheensä luokse viime lauantaina. Jälleennäkemiseen liittyi ilon lisäksi valtavaa hämmennystä, sillä kymmenen vuoden erossaolon jälkeen perhe ei voinut aluksi uskoa sitä, että kyseessä olisi sama koira. 

– Me luulimme, että se on kuollut, kertoo omistaja Debra Suiervel.

Abigail, lempinimeltään Abby, katosi kymmenen vuotta sitten, kun se oli leikkimässä perheen lasten kanssa pihalla, lähellä metsää.

Lauantaina 16 kilometrin päässä Suiervelin perheestä asuvan George Spieringin kuistille ilmestyi iso koira. Mies soitti viranomaisille, jotka tarkistivat koiran mikrosirun. Sen mukaan kyseessä oli kymmenen vuotta aiemmin kadonnut Abby. 

Abby palautettiin omistajalleen Debra Suiervelille lauantaina.

– Tuntuu, kuin olisimme saaneet osan lastemme lapsuutta takaisin. Osa perheestämme on palannut takaisin. Tämä on melko uskomatonta. 

Abby todettiin kaikin puolin terveeksi. Sillä on myös samoja tapoja ja sama lempeä luonne kuin katoamisen aikaan.

– Se muistaa jopa kaikki samat käskyt, jotka opetimme sille nuorena.

Perheellä ei ole minkäänlaista ajatusta siitä, missä Abby on viettänyt kymmenen vuotta. Perheen lapset vitsailevat, että se on saattanut olla jonkinlaisessa todistajansuojeluohjelmassa salaisessa asuinpaikassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.