Mainos

Helen kyllästyi kolmekymppisiin miehiin, jotka seurustelevat parikymppisten kanssa: "Älä tule juosten luokseni, kun olet väsynyt liian moniin hymiöihin"

Helen Huntress on havainnut, että tavatessaan 35-vuotiaan ystävänsä kahden kesken tämä haluaa valittaa nuoresta tyttöystävästään.

Helen Huntressilla on useita miespuolia ystäviä, joita hän rakastaa. Hän on tuntenut heidät vuosia, jakanut useita kokemuksia heidän kanssaan – ja aikoo nyt ottaa heidän valituksensa esiin.

Huntressin Mcsweeneys.netissä julkaisema teksti on otsikoitu ”Avoin kirje 35-vuotiaille mieskavereilleni, joka deittalevat 24-vuotiaita ja valittavat minulle siitä”. Open letters -osiossa ihmiset kirjoittavat kirjeitä asioille tai henkilöille, jotka eivät todennäköisesti vastaa.

Ikäero rassaa myös miehen hermoja

Huntress kertoo kirjeessä huomanneensa miestoverillaan uuden tyttöystävän. Tämä on 24-vuotias ja saattaa olla töissä kaupassa tai Instagram-mallina. Naisella on kuitenkin varmasti lävistyksiä kasvoissaan, ja mies kuvaa häntä usein sanoilla "kypsä ikäisekseen". 

Silti Huntress on havainnut, että aina tavatessaan ystävänsä kahden kesken tämä vain valittaa nuoresta rakkaastaan.

– Miten hän ei ymmärrä asioita, ei tiedä, keitä teinimutanttininjakilpikonnat ovat, ei ymmärrä Wayne's World -leffaviittauksiasi, haluaa viettää liikaa aikaa yhdessä, asuu vanhempiensa kanssa. Hän haluaa tägätä sinut kaikkeen ja olet liian vanha tähän, sanot, Huntress kuvailee.

– Sitten palaat hänen luokseen viikonlopuksi, haette ranskalaisia, ja hän suuttuu jostain Facebook-kuvasta, tappelette, selvitätte asian puhumalla. Ja sitten sinä valitat hänestä minulle.

Naismaun syynä Instagram?

Huntressin mielestä Instagram on pilannut hänen ystävänsä: sen sijaan, että mies tyytyisi omanikäiseensä seuraan, hän pääsi nuorten, itseään "jo valmiiksi objektina pitävien" naisten läheisyyteen, eivätkä oman ikäluokan naiset enää tunnu miltään.

– Minä olin kerran se 24-vuotias tyttö, joka tapaili vanhempaa miestä. Ja silloin luulin olevani melko erityinen, koska tein niin. En tajunnut, että olin vain hauska palkinto, jonka voi viedä kavereidensa eteen, Huntress kuvaa.

– Pahin asia sellaisena tyttönä olemisessa on, että hän on yleensä epävarma. Ja se, mitä sinä pidät vain hauskana pelinä, voi oikeasti vaikuttaa hänen syvästi. Koska hän ei ole vielä selvittänyt, kuka oikeastaan on.

"Älä tule juosten luokseni uuden sukupuolitautisi kanssa"

Huntressin mukaan nainen saattaa vasta vuosien päästä tajuta, kuka on, mitä haluaa ja miksi vanhemman miesystävän kaverit naureskelivat hänelle.

– Joten tee, mitä haluat, kaveri, mutta älä tule juosten luokseni uuden sukupuolitautisi kanssa, kun olet väsynyt liian moniin hymiöihin ja ylettömään määrään "noitamaisia viboja", Huntress sanoo.

– Ja sillä välin, palaan pian – menen etsimään itselleni pitkätukkaisen 24-vuotiaan Ambrose-nimisen metallikundin, joka voi seurata minua ympäriinsä.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.