Mainos

Kuolemansairas vaimo kirjoitti sydäntäsärkevän treffi-ilmoituksen miehelleen: "Häneen on helppo rakastua"

Kuoleva lastenkirjailija kirjoitti sydäntäsärkevän tekstin, jonka avulla toivoo suremaan jäävän miehensä löytävän itselleen uuden rakkaustarinan.

Lastenkirjailijana tunnetulla Amy Krouse Rosenthalilla diagnosoitiin munasarjasyöpä syksyllä 2015. Nyt kuolemaisillaan oleva Rosenthal haluaa varmistaa, ettei hänen aviomiehensä jää yksin surunsa kanssa.

New York Timesissa julkaistussa tekstissä Rosenthal listaa syitä, joiden vuoksi hänen aviomiehensä olisi loistava kumppani jollekin muulle.

– Deadline lähestyy, tässä tapauksessa hyvin pakottava sellainen. Minun pitää sanoa tämä (ja sanoa se oikein), kun minulla vielä on a) huomionne ja b) pulssi, Rosenthal kirjoittaa.

Nainen kertoo olleensa naimisissa uskomattoman miehen kanssa jo 26 vuoden ajan. Hän oli luonnollisesti suunnitellut olevansa naimisissa vielä 26 vuotta lisää. Syyskuun 5. päivänä vuonna 2015 lääkärikäynti paljasti kuitenkin munasarjasyövän. Seuraavana päivänä pariskunta tajusi surkuhupaisan sattuman: Samana päivänä, kun heidän nuorin lapsensa muutti pois kotoa collegeen lähtiäkseen, pariskunnan loppuelämän suunnitelmat katosivat savuna ilmaan.

Pariskunnan piti oppia elämään hetkessä. Tulevaisuus on nimittäin enää vain leskeksi jäävällä Jasonilla, miehellä, jonka vuoksi Rosenthal artikkelinsa kirjoitti.

– Häneen on helppo rakastua. Minäkin tein niin.

"Tiesin, että halusin naimisiin hänen kanssaan"

Rosenthal kertoo tavanneensa Jasonin sokkotreffeillä.

– Vuosi oli 1989. Olimme vasta 24-vuotiaita. Minulla ei ollut lainkaan odotuksia siitä, että tämä johtaisi mihinkään. Mutta kun hän koputti pienen puutaloni oveen, ajattelin: "O-ou, tässä ihmisessä on jotain todella miellyttävää."

Treffit sujuivat hyvin. Niin hyvin, että Rosenthal oli pian myyty.

– Päivällisen lopussa tiesin, että halusin naimisiin hänen kanssaan. Jason? Hän tiesi vuotta myöhemmin.

– En ole koskaan ollut Tinderissä, Bublessa tai eHarmonylla, mutta luon yleisprofiilin Jasonille juuri tähän perustaen sen kokemukseeni vietettyäni hänen kanssaan aikaa samassa talossa noin 9490 päivän ajan.

"Pyyhkäise oikealle"

Rosenthal kertoo, että hänen miehensä on 178-senttinen, 72,5-kiloinen ja hänen tukkansa harmaantuu. Jason osaa pukeutua. Pariskunnan pojat jopa lainaavat isänsä vaatteita. Jasonin tuntevat tietävät, että tällä on aina mahtavat sukat. Mies on myös hyvässä kunnossa.

Jason on kätevä käsistään ja osaa kokata. Miehen intohimoihin kuuluu myös musiikki. Parin 19-vuotias Paris-tytär meneekin konsertteihin mieluummin isänsä kuin kenenkään muun kanssa.

– Tällainen mies Jason on: Hän ilmestyi ensimmäisen raskauteni ultraääneen kukkien kanssa. Tämä on mies, joka – koska hän nousee aina aikaisin – yllättää minut jokaisena sunnuntaiaamuna tekemällä jonkinlaisen hassun hymynaaman kahvipannun vieressä olevista tavaroista: lusikasta, mukista, banaanista.

– Tämä on mies, joka ilmestyy marketista tai huoltoasemalta ja sanoo: "Ojenna kämmenesi." Ja voilà, värikäs purukumipallo ilmestyy. (Hän tietää, että pidän kaikista mauista, paitsi valkoisesta.)

– Arvaukseni on, että tiedät hänestä tarpeeksi nyt. Joten pyyhkäise oikealle.

"Minulla on luultavasti vain muutamia päiviä aikaa"

Rosenthal toivoo, että asiat olisivat toisin.

– Haluan enemmän aikaa Jasonin kanssa. Haluan enemmän aikaa lasteni kanssa. Haluan enemmän aikaa martineja siemaillen Green Millin Jazz Clubilla torstai-iltaisin. Mutta niin ei tule käymään. Minulla on luultavasti vain muutamia päiviä aikaa olla ihminen tällä planeetalla. Joten miksi teen tämän?

Rosenthal kertoo viimeistelevänsä kirjoitustaan ystävänpäivänä, ja aidoin lahja, jonka hän miehelleen voi antaa, on se, että oikea ihminen lukee tekstin, löytää Jasonin ja uusi rakkaustarina alkaa.

– Jätän tähän tarkoituksella tyhjää tilaa alle antaen teille kahdelle uuden alun, jonka ansaitsette, Rosenthal päättää tekstinsä.

Lähteet: NY Times, Daily Mail

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.