Mainos

Treffikumppani räpläsi puhelintaan – Stephanie tajusi jotakin tärkeää: "Tämä on meidän syytämme"

Stephanie tapasi kiinnostavan miehen Tinder-deittisovelluksessa. Vaikka suhde loppui lyhyeen, nainen uskoo, ettei ole yksin tilanteen aiheuttamien ajatustensa kanssa.

Stephanie Hankemeier tapasi kiinnostavan miehen siellä, missä niin moni muukin – Tinder-deittisovelluksessa. Treffeillä nainen kuitenkin ymmärsi jotakin nykymaailmasta, ja kirjoitti ajatuksistaan Thought Catalog -sivulle.

Kaikki alkoi, kun mies saapui nappaamaan Hankemeierin kyytiinsä kaksikon toisia treffejä varten.

Millenniaalilla tarkoitetaan yleensä sukupolvea, jotka syntyi 1980–2000-luvulla

– Kun olin noussut hänen autoonsa, hän ei alkanut ajaa, tai edes tervehtinyt minua. Hän vain tuijotti puhelintaan ja selasi nopeasti Instagramia. Muutaman minuutin hiljaisuuden kuluttua sanoin lopulta: ”tuota, aiommeko me lähteä?”, ja hän vastasi ”joo, minun täytyy vain selata Instagram-uutisvirta läpi ensin. En halua, että mikään menee minulta ohi”.

Hankemeierin ja miehen suhde loppui lyhyeen, mutta  hän uskoo, ettei ole yksin tilanteen aiheuttamien ajatustensa kanssa.

– Olet varmasti ajatellut näitä juttuja. ”Sukupolvemme on pahin kaikista. Milleniaalit eivät tiedä, mitä uskollisuus on. Sosiaalinen media tappaa rakkauden”. Olet kuullut nämä kaikki ja luultavasti tuntenut ne, Hankemeier kuvaa.

– Pitikö vanhempiemme sietää yksityisviestejä ja satoja muita ihmisiä, jotka tykkäävät heidän kumppaninsa selfiestä? Ei. Mutta arvatkaapa mitä, tämä kaikki ei ole teknologian syytä. Tämä on meidän syytämme, koska käytämme tätä tekosyytä ja hyväksymme tämän käytöksen.

"Rikoimme jokaista 'milleniaalien sääntöä'"

Hankemeier huomauttaa, että puhelimilla voisi edelleen soittaa. Silti moni vain tekstaa tai "snäppää" Snapchatissa tapaamalleen ihmiselle.

– Jos hän ei vie sinua oikeille treffeille, se ei ole teknologinen ongelma. Oikeita treffejä on edelleen olemassa, ihastuksesi vain päätti, ettei vie sinua sellaisille.

Ihmiset ovat aina flirttailleet toisilleen; nykymaailmassa flirtti vain hoituu hymiöiden ja kuvista tykkäämisen avulla.

– Sen sijaan, että syytät teknologiaa ja sosiaalista mediaa, nosta standardejasi! Poikaystäväni, jonka kanssa olen ollut kaksi vuotta, on milleniaali, ja me rikoimme jokaista ”milleniaalien sääntöä”. Tapasimme koripallopelissä, jossa hän oli valmentajana. Kyllä, kasvokkain. Hän lähetti jälkeenpäin viestin Instagramissa, ja vaihdoimme numeroita. Sitten hän soitti minulle, ja jatkoi soittelemista joka ikinen päivä. Hän vei minut illalliselle ja elokuviin viikko sen jälkeen, kun tapasimme, Hankemeier kuvaa.

Hankemeier suosittelee jokaista tarkistamaan vaatimustasonsa, sillä maailmassa on edelleen ihmisiä, jotka haluavat ”oikean” suhteen ”some-suhteen” sijaan.

– Sosiaalisen median ja teknologian syyttäminen suhdeongelmista on sama asia kuin se, että syyttäisi autoa juoppokuskista. Kaikissa asioissa on kyse siitä, miten päätämme käyttää niitä.

2:38

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.