Mainos

Heathrow edelleen ruuhkainen

Ruuhkat Lontoon päälentokentällä jatkuvat, ja lentoja on siksi peruutettu runsaasti. Myös Finnair joutui perumaan iltapäivällä Lontoosta Helsinkiin lähtevän lentonsa.

Finnair perui Lontoosta Helsinkiin tänään kello 16 lähtevän lentonsa. Helsingistä Lontooseen on sen sijaan lennetty tänään normaalisti.

Britannian viranomaiset ovat antaneet määräyksen, että Heathrow'n kautta kulkevien matkustajien määrää on vähennettävä kolmanneksella. Lentoja on peruttu, minkä toivotaan helpottavan lisääntyneiden turvatarkastusten aiheuttamaa ruuhkaa.

Finnairin kello 16 Lontoosta lähtevälle lennolle oli varannut paikan noin 140 matkustajaa, kertoo viestintäpäällikkö Taneli Hassinen. Tulevista päivistä Britannian viranomaiset eivät Hassisen mukaan olleet ilmoittaneet ainakan iltaan mennessä.

Heathrow'n ja muiden Britannian isojen kenttien lennot ovat takkuilleet torstaista lähtien, kun poliisi paljasti Yhdysvaltoihin lentäviin koneisiin kohdistuneen terrori-iskusuunnitelman.

Asiantuntijoiden mukaan Britannian terroriuhan jälkeen lentokentillä tarvitaan tulevaisuudessa aivan uudenlaista turvallisuustekniikkaa.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.