Mainos

He ovat kuumimmat miljoonaperijättäret

Rahaa, mainetta ja punaisia mattoja: perijättärillä tuntuu olevan kaikkea, eikä heidän tarvitse tehdä suuria saavuttaakseen mainetta. Katso kuvat kauneimmista seurapiiriperhosista!

Paris Hiltonin nimi on monille tuttu, mutta kuinka moni on kuullut "Venäjän Paris Hiltonista" tai muotiguru Ralph Laurenin kauniista perijästä?

Katso kuvat seurapiirineidoista, jotka ovat syntyneet onnekkaaseen asemaan!

Nicky ja Paris Hilton

Hiltonin siskoksista Paris on tullut kansalle tutuksi aina tyylikkäänä bileprinsessana, joka nähdään milloin muotisuunnittelijoiden luomuksissa, milloin omassa tv-sarjassaan. Usein Parisin kainalossa keikkuu pikkuinen koira.

Parisia hillitymmin julkisuudessa ollut Nicky on toiminut mallina ja muotisuunnittelijana. Naisella on kaksi omaa muotimallistoa, ja lisäksi hän on suunnitellut muun muassa laukkuja.

Hiltonit ovat sukua muun muassa Elizabeth Taylorille ja Zsa Zsa Gaborille. Naisten isoisä on Hilton-hotelliketjun puheenjohtaja Barron Hilton, jolta esimerkiksi Parisin on laskettu perivät satoja miljoonia.

Ivanka Trump

Donald Trumpin tytär Ivanka on aktiivisesti mukana isänsä bisneksissä. Nainen on Trumpin organisaation varapääjohtaja. Hänet on nähty myös amerikkalaisessa julkkisten Diili –sarjassa, jossa Donald Trump jakaa tottuneesti potkuja alaisekseen pyrkiville.

28-vuotiaan Ivankan arvoksi on arvioitu kaksi miljardia dollaria. Hänellä on oma korumallisto, ja hän on myös kirjoittanut kirjan. Ivanka on naimisissa Jared Kushnerin kanssa.

Holly Branson

Holly on Virgin-brändin omistaja Richard Bransonin tytär. 28-vuotiaana naisen arvoksi on määritelty noin neljä miljardia dollaria. Nainen on opiskellut lääketiedettä, mutta lopetti liittyäkseen isänsä alaisten joukkoon.

Holly on juossut maratonin Lontoossa, ja kerännyt samalla 208 000 dollaria hyväntekeväisyyteen.

Amanda Hearst

Amanda Hearstin iso-isoisä oli lehtikeisari William Randolph Hearst, ja Amanda onkin edelleen hyvin tuottavan mediaimperiumin perijätär.

Nainen pyörii New Yorkin seurapiireissä, ja on myös päässyt "kuutossivun" kuuluisalle juorupalstalle muun muassa ihmissuhteidensa vuoksi. Kaunis neito on toiminut myös mallina, ja Forbes –lehden kuumimpien perijättärien listauksessa hän on ollut sijalla seitsemän.

Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi on Monacon prinsessa Carolinen tytär. Kruunua neito tuskin tulee koskaan saamaan, sillä on perimäjärjestyksessä vasta neljäs. Naisen isoäiti oli Grace Kelly.

Yksityisyyttään puolustava Casiraghi kuvataa yleensä muotinäytöksissä tai taidenäyttelyissä. Hän on saanut huomiota tyylitajustaan: Vanity Fair –lehti rankkasi naisen yhdeksi maailman parhaista pukeutujista vuonna 2006. Nainen on itsekin toiminut toimittajana.

Dylan Lauren

Muotisuunnittelija Ralph Laurenin tytär Dylan on 36-vuotias. Naisen arvoksi on laskettu noin 4,6 miljardia dollaria, eikä kaikki suinkaan ole isän ansiota: Dylanilla on myös oma karkkimerkki, jonka liikkeitä on jenkkilässä jo viisi. Hän on kirjoittanut myös kahvipöytäkirjan karkkeihin liittyen.

Dylanin nimissä myydään myös vaatteita ja kauneustuotteita.

Anna Anisimova

Anna Anisimovaa kutsutaan mediassa Venäjän Paris Hiltoniksi. Nainen on Anisimovin suvun perijä, ja hänen arvokseen on joissain lähteissä laskettu jopa kaksi miljardia dollaria.

Anisimova asuu Yhdysvalloissa. Hänen vanhempi siskonsa surmattiin Venäjällä, ja huhujen mukaan asuinpaikan onkin tarkoitus suojella Anisimovaa.

MTV3/Helmi

Lähteet:
Elakiri.com
Thaindian.com
Rightcelebrity.com
Forbes.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.