Hautajaisilla raju käänne: Yksi kuoli ja kaksi loukkaantui laukauksiin sanaharkan päätteeksi – yksi ammutuista aiheutti kolarin

Yksi kuoli ampumavälikohtauksessa hautajaisten yhteydessä USA:ssa 1:19
Hautajaisista tuli rikospaikka Comptonin kaupungissa.

Kalifornian Comptonissa eilinen hautajaisseremonia keskeytyi laukauksiin. Välikohtaus johti yhden ihmisen kuolemaan.

Poliisin mukaan tilanne sai alkunsa kirkossa, kun yksi hautajaisvieraista sanoi jotakin loukkaavaa niin ikään paikalla olleelle naiselle. Osapuolet siirtyivät kirkon parkkipaikalle, missä välienselvittely muuttui väkivaltaiseksi.

Tilanteessa oli mukana useita henkilöitä, ja lopulta kolmea heistä ammuttiin. Yksi mies kuoli paikalle, ja kaksi haavoittunutta puolestaan juoksivat karkuun. Toinen loukkaantuneista lyyhistyi nopeasti, mutta toinen ehti juosta kadulle saakka aiheuttaen kolarin.

– Kolarissa oli osallisina hautajaisvieraita, jotka yrittivät kenties paeta paikalta. Emme ole varmoja siitä, yrittivätkö he väistää juoksevia uhreja ja törmäsivät sen takia, komisario Derrick Alfred kertoo.

Poliisi selvittää tapahtumia ja yrittää myös jäljittää ampujan sekä ampuma-aseen. Apuna on mahdollinen video ampujasta sekä kymmenien hautajaisvieraiden silminnäkijähavainnot.

– Uskomme, että joku tietää, kuka ampuja on. Se on luultavasti joku hautajaisvieraista, mutta sen varmistamiseksi meidän täytyy ensin kuulla vieraita, Alfred toteaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat