Hauskaa vai ei? Ryan väitti tyttöystävälleen, että koira on niellyt vinkulelun – näin hän "vingutti" koiraa todisteeksi

Pilaileva koomikko vingutti koiran vatsaa ja sai naisystävänsä huolestumaan.

Koomikko Ryan Stock päätti pilailla naisystävänsä kanssa. Miehellä on AmberLynn Walkerin kanssa on oma nettisarja, The Ryan And Amber Show, jossa he tekevät erilaisia piloja ja temppuja. He ovat myös esiintyneet tv-ohjelmissa esittelemässä taikatemppuja.

Yhtä nettisarjan jaksoa varten Ryan kuitenkin päätti vedättää Amberia, ja otti pilaansa osalliseksi tämän Jeremy-koiran.

Ryan irrotti koiran vinkulelusta vinkuvan osan ja piilotti sen suuhunsa. Näin hän saattoi puhaltaa vinkuosaan huomaamattomasti, ja kuitenkin puhua samalla.

"Vingutti" koiraa todisteeksi

Tämän jälkeen Ryan nappasi Jeremyn kainaloonsa ja ryntäsi pihalle väittämään Amberille, että koiraparka on nielaissut vinkulelun osan. Todistaakseen väitteensä Ryan paineli Jeremyn vatsaa ja vingutti samalla vinkulelun osaa suussaan.

– Ei sen vatsa sulata sitä! Pyysin sinua vahtimaan sitä, järkyttyneen oloinen Amber huudahti.

– Meidän täytyy selvittää, miten sen saa ulos, Ryan ihmetteli.

Naisystävä oli valmis lähtemään eläinlääkäriin

Jäynä vaikutti menevän Amberiin täydestä. Hän oli valmis lähtemään eläinlääkäriin, ja paniikki vain syveni, kun Amber tutki Jeremyn muka-pureskelemaa lelua, jonka sisältä puuttui kokonainen muovinen vinkuosa.

– Sille voi tulla tukos, ja se kuolee, nainen totesi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ei ollut edes ensimmäinen pila

Lopulta Ryan paljasti vitsinsä syvimän olemuksen piippaamalla myös koiran tassuja. Kiukkuisen Amberin mukaan parilla on ollut vain yksi sääntö: hänen kanssaan ei saa pilailla Jeremyn kustannuksella.

Ryanin pila ei ainakaan netin katsojille ollut täysi yllätys, sillä se ei suinkaan ollut ensimmäinen: eräässä vitsissään Ryan esimerkiksi vaihtoi Amberin hiuslakan suuttimen sumutorven suuttimeen.

Lue myös:

    Uusimmat