Mainos

Tämä Porsche myytiin nopeammin loppuun kuin pystyt sanomaan "urheiluauto" – hinta moninkertaistui heti

Porschen viimeisin erikoisuus 911 R myytiin silmänräpäyksessä loppuun – ja jo nyt ensimmäisiä autoja löytyy jälkimarkkinoilta moninkertaiseen hintaan.

Porsche ei kerennyt edes esitellä uutta 911 R -erikoismallia, kun 991 kappaleen erä oli jo myyty loppuun. Niin sanotusti sian säkissä ostaneet ihmiset halusivat olla ensimmäisiä ja samalla osoittaa luottamasta Porschea kohtaan. Tai sitten kyseessä oli kylmäsydämisiä business-miehiä, jotka näkivät merkittävän mahdollisuuden tehdä autolla voittoa. Ja miksipäs ei, sillä 911 R oli keräilyharvinaisuus jo syntyessään rajoitetusta tuotantomäärästä johtuen.

Muutamat 911 R:n käsiinsä saaneet tahot olivat lähteneet jo hakemaan varsin rohkeaa yritystä. Saksalaisesta mobile.de-verkkosivustolta löytyi hetken aikaa myynnistä ainakin kaksi vähä käytettyä 911 R:ää. Neuvoteltavissa olevat hintapyynnit vaihtelivat välillä 745 000 ja 1,25 miljoonaa euroa. Porschen hinta 911 R:llä oli verottomana noin 190 000 euroa, joten pyynnit ovat moninkertaisia verrattuna uutena jälleenmyyjältä ostettuun autoon. Nämä ilmoitukset katosivat sivustolta kuitenkin varsin pian, mikä on mahdollisesti tapahtunut Porschen aloitteesta.

Edit: 18.3. Tuotantomäärä korjattu

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.