Yllättävä kuninkaallinen tieto julki – herttuatar Meghan onkin prinsessa

Archie-vauvan syntymätodistuksen mukaan herttuatar Meghan on ammatiltaan prinsessa. 

Mentyään naimisiinprinssi Harryn kanssa herttuatar Meghan, joka tunnettiin ennen Meghan Marklena, sai Sussexin herttuattaren tittelin. Herttuapariskunta sai esikoisensa, Archie Harrison Mountbatten-Windsorin maanantaina 6. toukokuuta, ja perjantaina 17. toukokuuta pienokaisen syntymätodistus julkistettiin.

Todistuksesta käy ilmi varsin yllättävä asia, sillä sen mukaan Meghanin virallinen ammattinimike on Yhdistyneen kuningaskunnan prinsessa. 

Harryn isoveljen prinssi Williamin vaimo herttuatar Catherine niin ikään on pariskunnan kaikkien kolmen lapsen syntymätodistuksessa ammatiltaan prinsessa, vaikka häneen ei koskaan kyseisellä nimikkeellä viitatakaan. 

Meghan ja Harry eivät halunneet Archie-vauvalleen kuninkaallista titteliä tämän syntyessä, joten toistaiseksi pienokainen tunnetaan ilman nimikettä. Tämä asia kuitenkin muuttuu Harryn isän, prinssi Charlesin noustessa valtaistuimelle, sillä kuninkaallisten linjausten mukaan vallassa olevan monarkin lapset sekä lapsenlapset ovat prinssejä tai prinsessoja. 

Herttuapari esitteli Archie-vauvan ensimmäistä kertaa maailmalle keskiviikkona 8. toukokuuta onnesta hehkuen. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat