Harry Potter -tähti Rupert Grintin odotettiin lankeavan lapsitähtien yleiseen kohtaloon: "Meidän on odotettu syöksyvän raiteiltamme"

Rupert Grint oli tietoinen jo nuorena lapsitähteyden lieveilmiöistä.

Harry Potter -elokuvissa Ron Weasleytä näytellyt Rupert Grint toteaa tuoreessa haastattelussa, että hänen odottettiin automaattisesti joutuvan lapsinäyttelijöille tutun kohtalon uhriksi.

Usein nuorella iällä hankittu menestys on ajanut tähtiä päihteiden väärinkäyttäjiksi tai muiden lieveilmiöiden pariin. Grint kertoo olleensa jo nuorena tietoinen vastaavista stereotypioista ja halustaan ​​olla noudattamatta niitä.

– Olen aina tuntenut, että meidän on odotettu syöskyvän raiteiltamme ja noudattavan lapsitähtien stereotypiaa. Se on aina ollut jotain, jota vastaan ​​olen halunnut taistella, Grint kertoi tuoreessa haastattelussa.

Grint vietti nuoruutensa kollegoidensa Daniel Radcliffen ja Emma Watsonin kanssa Potter-saagan kuvauksissa ja markkinoinnin parissa. Grint olikin vasta 11-vuotias näytellessään ensimmäisen kerran Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa.

Saaga päättyi Harry Potter ja kuoleman varjelukset: osa 2 -elokuvan ensi-iltaan, jolloin Grint oli puolestaan 22-vuotias.

Vuonna 2022 ilmestyneessä Paluu Tylypahkaan -erikoissarjassa Grint ja Watson sanoivat, että he olivat toisinaan harkinneet Potter-elokuvasarjasta luopumista kuvaamisen ja massiivisen maineen paineen alla.

Sarjan pääkolmio on sarjan päättymisen jälkeen kouluttautunut, hankkinut perheen ja muita näyttelyprojekteja. Grint esittää paraikaa pääosaa Palvelija-sarjassa. Hänellä on niin ikään 2-vuotias Wednesday-tytär puolisonsa Georgian Groomen kanssa.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja