Hannu Tihiseltä valtavia kehuja Teemu Pukille: "Kansainvälisellä tasolla aivan fantastinen!"

Vilttiketju 6:35

Norwichin suomalaisjalkapalloilija Teemu Pukki on säkenöinyt tällä kaudella Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla mättämällä yhdeksän maalia neljääntoista otteluun. Pukki on iskenyt kahdessa edellisessä ottelussaan neljä häkkiä; viimeisimmässä pelissään Millwallia vastaan hänen toinen maalinsa ratkaisi ottelun lisäajan seitsemännellä minuutilla.

Suomen maajoukkueessakin maaleja tykittänyt Pukki saa Palloliiton urheilutoimenjohtajalta Hannu Tihiseltä valtavaa suitsutusta. Huomenta Suomen Vilttiketjua isännöinyt Tero Karhu kysyi, kuinka hyvä Pukki on, ja Tihinen vastasi.

– Kansainvälisellä tasolla aivan fantastinen! Vaikka on toiseksi korkein taso Englannissa, hän latoo silti maaleja tuolla tahdilla. 97. peliminuutti ja teet voittomaalin tuolla – ei voida käsittää, mikä fiilis hänellä on ollut tuulettaa sitä maalia. Se on iso juttu ja Teemu on iältään vielä sellainen (28-vuotias), että hänellä on aikaa, Tihinen ylisti. 

– Käytännössä tämä kausi on aivan fantastinen, jos se kulkee loppuun asti tällä tavoin. Se tulee avaamaan muitakin portteja tulevaisuudessa, Tihinen jatkoi.

Pukki on ollut Norwichin ykköspyssynä siivittämässä joukkuettaan Englannin mestaruussarjan piikkipaikalle. Norwich johtaa sarjaa 17 ottelun jälkeen 33 pisteellään, kahden pinnan erolla ennen Middlesbroughia.

Mitä Vilttiketjussa puhutaan Pukin Valioliiga-mahdollisuuksista? Entä millaisia kehuja Suomen tyttö- ja naisjalkapalloilu saavat? Se selviää ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat