Tämän huimemmaksi ei suitsutus käy! Teemu Pukille valtavia ylisanoja arvostetulta valmentajalegendalta: "Hänen taitonsa eivät ole tavallisia englantilaisessa jalkapallossa"

Teemu Pukki: Ollaan ansaittu lohkovoitto 3:30
Videolla Teemu Pukin tunnelmointia, kun Suomi oli varmistanut Kansojen liigassa lohkovoiton.

Englannin Mestaruussarjassa tällä kaudella loistanut Teemu Pukki on kerännyt valtavasti suitsutusta. Nyt sitä on tullut todella arvovaltaiselta taholta, kun Pukkia on ylistänyt Leedsiä manageroiva valmentajalegenda Marcelo Bielsa.

Pukki on Mestaruussarjan maalipörssissä kolmantena 17 osumallaan. Pukki on lisäksi antanut tällä kaudella viisi maaliin johtanutta syöttöä, ja hän on tehotilastossa (maalit+syötöt) jaetulla ykkössijalla koko sarjassa. 

– Hänen taitonsa eivät ole tavallisia englantilaisessa jalkapallossa. Hän on pelaaja, jota on vaikea tylsyttää. Hän käyttää intuitiotaan, on aina hyvissä asemissa ottaakseen pallon vastaan ja hän tekee paljon liikkeitä. Hän pelaa erittäin yksinkertaisesti, mutta hän on tehokas, Bielsa suitsutti Pukkia Leedsin Twitter-tilin mukaan.

Arvostettu taktikko Bielsa on valmentanut aiemmin urallaan muun muassa Argentiinan ja Chilen maajoukkueita, Lilleä, Laziota, Marseillea, Athletic Bilbaota ja Espanyolia.

Leeds ja Norwich kohtaavat Mestaruussarjan kärkikamppailussa lauantaina Suomen aikaa kello 19.30. Leeds majailee sarjan piikkipaikalla 57 pisteellään, ja Norwich on kakkosena kolmen pinnan päässä.

Lue myös:

    Uusimmat