Kiinnostus huippuvireisen Teemu Pukin ympärillä yltyy, suomalaistähden tulevaisuus herättää keskustelua – "Kannattaako tuosta lähteä mihinkään?"

Vilttiketju purkaa Suomen loistelijasta tennisviikonloppua ja tulevaa Mestarien liigan kautta 14:50
Huomenta Suomen Vilttiketju keskusteli muun muassa Teemu Pukin hurjasta vireestä.

Teemu Pukki on aloittanut kautensa Valioliigassa upeasti, mikä on noteerattu jalkapallomaailmassa erittäin laajalti. C Moren jalkapalloasiantuntija Antti Niemi uskoo, että Norwich on tällä hetkellä Pukille täydellinen joukkue.

Pukki nousi otsikoihin Englannissa jo viime kaudella iskemällä 29 osumaa Championshipissä. Hurja maalitahti on jatkunut Valioliigassa, ja Pukki keikkuu viiden pelatun ottelun jälkeen maalipörssin kärkikolmikossa kuudella osumallaan. Onko suomalaistähden upeat peliesitykset herättäneet jo muiden joukkueiden kiinnostuksen?

– Varmasti kiinnostusta on. Reilu kausi on mennyt nyt niin hyvin, että varmasti jollain tapaa hänen nimensä esiintyy spekulaatioissa isoimpienkin seurojen aamupalavereissa, Niemi spekuloi Huomenta Suomen Vilttiketjussa.

29-vuotiaan Pukin ura on kääntynyt kunnolla nousuun vasta viime vuosina, vaikka suomalaishyökkääjän lahjakkuudesta ei ollut epäilystä nuoremmalla iälläkään. Tarkat ja viisaat seuravalinnat ovat osaltaan siivittäneet Pukin juuri siihen paikkaan, mihin hän sopii täydellisesti.

– Temen ura on ollut sellaista, että vähän haki pitkään paikkaansa nuorena miehenä. Nyt näyttää hyvältä. Kun katson Norwichin peliä, olen ollut positiivisesti yllättynyt, miten he pelaavat futista. Alkukauden otteluohjelma on ollut tosi vaikea, mutta silti on tullut maaleja, Niemi summaa.

Pukin maalivire on varmasti herättänyt useiden joukkueiden kiinnostuksen ja suomalaistähden otteita seurataankin tarkalla silmällä tulevia siirtoikkunoita varten. Antti Niemellä on kuitenkin selvä mielipide siitä, missä Pukin kannattaisi uraansa jatkaa.

– Norwichin pelityyli sopii Temelle erittäin hyvin. Hän saa palloja koko ajan juuri niissä väleissä, missä hän on vaarallisimmillaan. Temenä miettisin tarkkaan, kannattaako tuosta tilanteesta lähteä mihinkään. Hän on joukkueen ehdoton tähti tällä hetkellä, tekee maaleja ja joukkue pelaa hyvää futista, Niemi sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat