Mainos

Hannu Olkinuora Alpress Oy:n toimitusjohtajaksi

Alma Median sanomalehtien kustantamisesta vastaavan Alpress Oy:n toimitusjohtajaksi ja Alma Media Oyj:n johtokunnan jäseneksi on nimitetty 1.3. 2002 alkaen Hannu Olkinuora. Olkinuora siirtyy tehtävään Ruotsin toiseksi suurimman valtakunnallisen aamulehden, Svenska Dagbladetin, päätoimittajan tehtävistä. Tätä ennen hän on työskennellyt mm. Aamulehden vastaavana päätoimittajana ja Kauppalehden päätoimittajana.

Alpress Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Heikki Saraste eroaa Alma Median palveluksesta omasta pyynnöstään.

Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Matti Packalénin mukaan Alpressin tuloskehitys on ollut viime vuosien aikana erinomainen. - Hannu Olkinuoralla on hyvin monipuolinen kokemus sanomalehtien kustantamisesta sekä Suomessa että Skandinaviassa. Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että saamme Olkinuoran takaisin, sillä hän tuntee Alma Median sanomalehtien kustannustoiminnan läpikotaisin työskenneltyään konsernin palveluksessa vuosina 1983-2000, Packalén kehuu.

Alpress julkaisee yhteensä kolmeakymmentä sanomalehteä. Tunnetuimmat lehdet ovat valtakunnallinen Iltalehti sekä seitsemänpäiväiset sanomalehdet Aamulehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa, Pohjolan Sanomat ja Kainuun Sanomat. Yhteensä Alpressin sanomalehtien levikki on noin 500 000 kappaletta ja niillä on noin 1,5 miljoonaa lukijaa. Alpressin liikevaihto vuodelta 2000 oli 1,2 miljardia markkaa ja liikevoitto 145 miljoonaa markkaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.