Hannele Laurin suru: Läheinen sairastui vakavasti

Suosikkinäyttelijä Hannele Lauri palaa näyttämölle keväällä, jolloin hän loistaa Helsingin Kaupunginteatterin tähtenä.

Nurmijärveltä kesän aikana Espooseen muuttanut näyttelijä Hannele Lauri aikoo pitää syksyn vapaana töistä, mutta keväällä on taas uusia projekteja tiedossa.

– Iso rooli odottaa Kaupunginteatterissa. Näytelmä on vielä käännösvaiheessa, mutta kevään tullen siihen päästään kunnolla käsiksi, Lauri paljastaa MTV3.fi:n Viihdeuutisille.

Uudessa Espoon kodissaan näyttelijä kertoo viihtyneensä hyvin, mutta alkusyksyyn on mahtunut murhetta läheisen vakavan sairastumisen takia. Lauri sanookin nyt keskittyvänsä tukemaan läheistään ja jättävänsä muut menot suosiolla vähemmälle.

Romanssiakaan hän ei tähän hätään kaipaile.

– Ei ole nyt miehet päällimmäisenä mielessä. Mutta kyllä sen sitten minusta huomaa, jos joskus vielä jonkun löydän, Lauri virnistää.

Nykyisin niin muodikkaan nettideittailun Hannele Lauri tyrmää heti alkuunsa. Näyttelijä kertoo käyttävänsä internettiä ylipäätään hyvin vähän.

– Siellä voi kuka tahansa esiintyä millaisena vain, ei ole minun juttuni ollenkaan. Ja pitäis kaivaa joku kaksikymmentä vuotta vanha kuvakin näytille, näyttelijä nauraa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat