Hamiltonin aika-ajon pilannut McLaren-kuski: Tämä on ollut positiivinen viikonloppu

McLarenin Stoffel Vandoorne oli kaikkea muuta kuin pettynyt suoritukseensa, vaikkei hän pystynyt osallistumaan Monacon GP:n aika-ajon viimeiseen osioon.

Vandoorne kolaroi toisen osion lopussa ratavalliin, mutta kymmenes sija avasi hänelle ensimmäistä kertaa paikan kymmenen joukkoon aika-ajoissa. Vaurioituneen kilpurinsa vuoksi häneltä jäi aika-ajon huipennus väliin.

- Tämä on kuitenkin ollut positiivinen viikonloppu meille. Olemme rakentaneet vauhtia sessio sessiolta, ja aika-ajossa teimme yhden parhaista suorituksistamme. Se on positiivista. Auto pistetään kuntoon huomiseksi, Vandoorne sanoi C Morelle.

Vandoorne on sijoittunut F1-urallaan parhaimmillaan kymmenenneksi osakilpailussa. Sunnuntaina hän yrittää pistää paremmaksi legendaarisella katuradalla.

- Monacossa kaikki on mahdollista. Yritän tehdä parhaani joka kierroksella. Katsotaan, mitä tapahtuu, belgialaiskuljettaja sanoi.

Vandoornen kolaroinnin vuoksi Lewis Hamiltonin nopea kierros meni pilalle aika-ajossa ja Mercedes-tähti putosi päätösosiosta. Hamilton sijoittui aika-ajossa 14:nneksi.

Lue myös:

    Uusimmat