Mainos

Hämeen Puhelin ja Hämeen Sanomat yhdistyvät

Hämeen Puhelin Oy ja Hämeen Sanomat Oy yhdistyvät konserniksi. Järjestely on tarkoitus toteuttaa kuluvan vuoden alkupuolella. Konsernijärjestely ei vaikuta yhtiöiden henkilöstön asemaan. Myös Hämeen Puhelimen puhelinliittymän ehdot säilyvät entisellään.

Yhdistymisellä pyritään vahvistamaan yhtiöiden kilpailukykyä tietoliikenteen, tietotekniikan ja median lähestyessä toisiaan nopean teknisen kehityksen myötä. Tavoitteena on varmistaa osapuolten vahva alueellinen markkina-asema ja toiminnan säilyminen itsenäisenä.

Konsernin muodostaminen on tarkoitus toteuttaa perustamalla Hämeen Puhelin Oy:lle uusi äänivaltainen osakesarja ja suuntaamalla osakeanti Hämeen Sanomien omistajille siten, että Hämeen Sanomien osakkeenomistajat saavat osakevaihtona Hämeen Puhelimen osakkeita. Järjestelyyn kuuluu myös paikallisen instituutio-omistuksen vahvistaminen.

Konsernisopimus on hyväksytty Hämeen Puhelimen hallintoneuvostossa ja Hämeen Sanomien hallituksessa. Lopullisen päätöksen konsernin muodostamiseen liittyvästä osakeannista tekee Hämeen Puhelimen yhtiökokous. Osakevaihtojen osalta päätösvalta kuuluu Hämeen Sanomien osakkeenomistajille.

(STT)

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.