Hälytystehtävällä olleen ambulanssin tuulilasiin jätettiin törkeä viesti – ”Toisinaan emme tiedä, mitä sanoa"

Hälytystehtävällä olleen ambulanssin miehistö yllättyi palatessaan kriittisessä tilassa olevan potilaan kanssa autolleen.

Kun ambulanssi saapuu kiireelliselle tehtävälle, ei luulisi olevan vaikeaa ymmärtää, että parkkipaikan etsiminen ei ole ensihoitajien prioriteettilistalla kovinkaan korkealla. Tyypillisesti he huolehtivat ensimmäisenä siitä, ettei potilas kuole. Ei mitenkään vaikeaselkoista, eihän?

Totuus on kuitenkin usein tarua ihmeellisempää. Birminghamilaisen ambulanssin miehistö oli saanut viime perjantaina hälytyksen asuntoon, jossa mies oksensi verta. Hänen tilansa oli kriittinen ensihoitajien saapuessa paikalle.

Kun ensihoitajat palasivat alle puolen tunnin päästä autolleen potilaan kanssa, huomasivat he tuulilasiin jätetyn heippalapun. 

– Vaikka olisittekin pelastamassa henkiä, älkää silti pysäköikö pakuanne typerään paikkaan ja blokatko ajotietäni, lapussa luki.

Lappu ei ymmärrettävästi herättänyt ensihoitajissa riemastuksen tunteita.

– Toisinaan emme tiedä, mitä sanoa, ambulanssia operoivan yhtiön Twitter-tilillä kerrottiin julkaistun kuvan yhteydessä.

Yhtiön edustajan mukaan heidän henkilökuntaansa on opastettu pysäköimään muut ihmiset huomioiden, mutta aina siihen ei ole aikaa.

Potilasta ei pystytty pelastamaan, vaan tämä menehtyi sairaalassa vielä samana iltana.

Lähde: Mirror

***

2:42

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja