Mainos

"Halusin vain laittaa glitteriä naamaani" – pikkutytön viaton meikkaushetki sai ikävän lopun

Mikä on pahin sotku, jonka lapsesi voisi saada aikaan? Jos vastasit kakkavaipan tai mustikkatahran, olet väärässä. Vastaus on nimittäin glitteri. Jos et usko, tämä video todistaa väitteen oikeaksi.

Isä Josh Pierce jakoi tällä viikolla Facebookiin videon tyttärestään Norahista glitterin peitossa. Videolla tyttö selittää halunneensa lisätä vain hieman glitteriä kasvoihinsa. 'Vähän' on kuitenkin tässä yhteydessä väärä termi, sillä tytön kasvojen lisäksi koko kylpyhuone aina lattiaa myöten on kimalteen peitossa.

– On olemassa sellainen asia kuin liian paljon hyvää. Normaalisti olisin puoltanut hauskaa kimalletta, mutta nyt minun sisäinen äitini huutaa hänelle. Tämä kylpyhuone ei tule koskaan olemaan glitteritön. Se on kirottu. Jokainen henkilö, joka astuu jalallaankaan sinne, tulee näyttämään keijukaisprinsessalta, Pierce kertoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Vanhemmat kertovat tytölleen kaiken kimaltelevan, jopa ilman, johon tyttö vastaa puhaltamalla ilmaan saaden aikaan kimallesateen. Onnea vanhemmille siivoamiseen, sillä koko talo tulee kimaltelemaan vähintään seuraavien kuukausien ajan.

– Halusin vain laittaa glitteriä naamaani, tyttö selittää vastausta vaativille vanhemmilleen.

Piercen jakama video on todiste siitä, miksi vanhempien ei tulisi koskaan jättää kimallepurkkia lastensa ulottuville. Mutta koska lapset ovat lapsia ja löytävät aina piilotetut esineet, saatat kuitenkin joutua samaan tilanteeseen kuin tämä perhe. Jos näin käy, paras neuvo on yksinkertaisesti nauraa.

Lähde: ScaryMommy

***Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.