Haluatko viettää talvikuukaudet huippumallin vuokralaisena? Nyt se on mahdollista!

Supermalli Cindy Crawford tarjoaa nyt Malibun rantataloaan vuokralle. Talvikuukaudet kannattaa käyttää hyväkseen, sillä silloin vuokra on huomattavasti halvempi kuin kuumana kesäsesonkina.

Jos etsit sopivaa kotia talvikuukausiksi aurinkoisista maisemista ja tilillä on tarpeeksi euroja, vuokraa ihmeessä huippumalli Cindy Crawfordilta ja tämän mieheltä perheen omistama koti Malibun rannalta. Vuokraa tosin pitäisi maksaa reilut 14 000 euroa kuussa, kesäkuukausina kuitenkin huimat 33 000 euroa.

Crawford ja tämän yökerhoyrittäjämies Rande Gerber ostivat rantatalonsa vuonna 1998 1,4 miljoonalla eurolla. Talosta löytyy neljä makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Pinta-alaa lukaalissa on reilut 220 neliömetriä.

Talo sijaitsee rauhallisella alueella yksityistien varrella. Julkkispari tarjoaa taloa vuokralle täydellisesti kalustettuna. Etuovista pääsee suoraan lämpimälle rantahietikolle.

Talon tulevat vuokralaiset törmäävät luultavasti vuokranantajiinsa jatkuvasti, sillä supermalli perheineen asuu lähistöllä yli 900 neliömetrin rantakartanossaan.

Millaisia luksustaloja Jokakodin sivuilla on myynnissä?Tutustu yli puolen miljoonan euron arvoisiin kohteisiin!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat