"Haluaisin vain pitää tytärtä sylissäni ja halata häntä" – Puumaisista jättisyylistä kärsivä Abul ei pysty itse edes syömään, juomaan tai käymään suihkussa

Puumaisia syyliä kehoonsa saava bangladeshilaismies skippasi jatkohoidot 0:30
Katso video: Tältä näyttävät "puumies" Abul Bajandarin kädet

Äärimmäisen harvinaisesta geneettisestä sairaudesta kärsivä bangladeshilaismies joutuu jälleen leikkaukseen.

28-vuotias Abul Bajandar kärsii epidermodysplasiasta, joka tekee ihmisen raajoihin puun oksilta näyttäviä syyliä. Mies on käynyt läpi monia leikkauksia viime vuosien aikana.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että leikkaukset eivät tule jäämään tähän. Miehen kehoon on nimittäin ilmestynyt jälleen jättimäisiä, leikkausta vaativia syyliä.

Lääkärit ovat pettyneitä siihen, että mies jätti tulematta elintärkeisiin jatkohoitoihin reilut puoli vuotta sitten. 

– Tämä on monimutkaista. Tilanne alkoi parantua, mutta hän päätti jäädä kotiin. Hän tuli takaisiin lääkäriin sunnuntaina äitinsä kanssa. Hänen olisi pitänyt tulla tänne kuusi kuukautta sitten. Tämä on aivan liian myöhään, kertoo lääkäri Samanta Lal Sen.

Mies ei pysty omin avuin syömään tai juomaan

Senin tiimi miettiikin tällä hetkellä suunnitelmaa, miten pahaksi äitynyt tilanne saadaan hallintaan. Hänen mukaansa miehelle pitää tehdä ainakin viisi tai kuusi uutta leikkausoperaatiota.

Bajandar ei pysty tällä hetkellä esimerkiksi itse syömään, juomaan, pesemään hampaitaan tai käymään suihkussa. Vuoden 2017 leikkausoperaation jälkeen mies pystyi jopa kirjoittamaan omin käsin.

Vaikka tilanne onkin tällä hetkellä kammottava, Bajandar uskoo itse kuitenkin kaikesta huolimatta parempaan huomiseen.

– Haluan elää kuin normaali ihminen. Haluaisin vain pitää tytärtäni sylissä normaalisti ja halata häntä, Bajandar on kertonut CNN:lle.

Lue myös:

    Uusimmat