"Haluaisin maan nielaisevan minut" – äiti kauhistui tajuttuaan, mitä oli käyttänyt koko päivän ponnarina

Äiti unohti hätäponnarinaan käyttämänsä uskaliaan vaatekappaleen päähänsä eikä kukaan sanonut asiasta. Naisen kauhistuksesta uutisoi myös brittilehti Mirror.

Kuinka hyvin muotoilevat alusvaatteet todella toimivat? Katso yllä oleva video!

Vanhemmuuden ei ole turhaan sanottu olevan kokopäiväinen työ. Itseasiassa erään kyselytutkimuksen mukaan äitiys vastaa jopa yli kahden kokopäivätyön tekemistä, sillä työtunteja voi kertyä viikossa jopa lähes sata.

Ei siis ihme, että välillä on kova kiire, ja silloin sattuu myös vahinkoja. Niin kävi myös eräälle brittiläisellä, äideille suunnatulla Mumsnet -keskustelupalstalla avautuvalle äidille.

Kauhistuttava unohdus

Äiti kertoo, kuinka hänellä oli todella kova kiire aamulla. Hän yritti laittautua, ja nappasi viereisestä puhtaiden pyykkien kasasta stringit, joilla saisi nopeasti hiuksensa kiinni.

Nuorempi tytär kuitenkin kiukutteli, joten äiti hylkäsi ajatuksen meikkaamisesta ja lähti kotoa.

Samalla hän kuitenkin unohti, ettei ollut vieläkään etsinyt pompulaa, vaan lähti kaupungille stringit päässään.

– Menin kouluun ja olin tapaamisessa muutaman opettajan kanssa tytärtäni koskien. Sitten menin sairaalaan tyttären aikaa varten ja jälkeenpäin kahvilaan, hän kertoo.

"Miksei kukaan kertonut minulle?"

Vasta kotona äidin toinen tytär kysyi, miksi hänellä oli pikkuhousut hiuksissaan.

– Minulla oli stringit pitämässä hiuksiani kiinni koko helkkarin päivän ajan, järkyttynyt nainen kirjoittaa keskustelupalstalla.

– Miksei kukaan kertonut minulle? Tunnen vastaanottovirkailijan, opettajan, konsultoivan lääkärin ja kukaan ei sanonut sanaakaan. Kaksi naista katsoi minua hassusti kahvilassa, mutta koska tyttärelläni on näkyvä vammaisuus, oletin heidän tuijottavan häntä.

– Herranjestas, haluaisin maan nielaisevan minut. Ne eivät edes olleet kivat stringit – [vaan] harmaantuvat, pitsiset Primarkista ostetut, joista pisti ulos kuminauhan palasia. Tyttäreni mielestä ne olivat silmiinpistävän selkeät.

"Yritä unohtaa se"

Keskustelupalstan muut kommentoijat suhtautuivat ymmärtäen naisen kokemukseen. Monet ovat myös jakaneet omia noloja kokemuksiaan lohduttaakseen naista.

– Ainakin ne olivat puhtaat, eräs kommentoi.

– Olisin todennäköisesti ajatellut, 'tuo hiusjuttu näyttää hiukan stringeiltä! Mutta ei se voi olla'. Joten suurin osa ihmisistä, jotka näit, olettavat, että se on uudenlainen hiuskoriste. Yritä unohtaa se, toinen lohdutti.

Lähteet: Mumsnet, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja