Hannah heitettiin ulos ostoskeskuksesta ”sopimattoman” asunsa vuoksi: "Olen niin vihainen juuri nyt"

Nainen raivostui ostoskeskuksessa kohtaamastaan tilanteesta.

Kesän lämmetessä on normaalia vaihtaa vaatteita kevyemmiksi. Hihattomat topit ja farkkushortsit ovat monen naisen valinta hellepäiville.

Se oli myös Hannah Peween, 20,  asuvalinta, kun hän lähti viettämään päivää siskonsa kanssa paikalliseen ostoskeskukseen.

Jollekulle Peween Disney-toppi ja shortsit olivat kuitenkin liikaa, ja naisesta tehtiin valitus michiganilaisen ostoskeskuksen vartijoille.

Pewee avautui asiasta Facebookissa, jossa hän on saanut päivitykselleen tuhansia kommentteja. Päivitystä on myös jaettu yli 10 000 kertaa.

Nainen kertoo, että kyseisenä päivänä ulkona oli huikeat 32 lämpöastetta.

– Eli todella kuumaa. Joten tietenkin päätin pukeutua sään mukaisesti: shortseihin ja hihattomaan toppiin. Mutta ilmeisesti tapa, jolla olin pukeutunut (katso kuva) oli liian lutkamainen muille, sillä minut potkittiin ulos Woodlandin ostoskeskuksesta tänään, Pewee kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Peween mukaan hänestä oli valitettu vartijalle "sopimattoman" asun vuoksi. Naisen mukaan lähistöllä oli useita samalla tavalla pukeutuneita tyttöjä, ja korostaa, että se oli täysin ymmärrettävää, sillä oli hellepäivä.

– Olen niin vihainen juuri nyt, että tärisen. Olin niin nolona, että melkein itkin. Kaikki vain siksi, että joku tuntematon ei pitänyt siitä, kuinka olin pukeutunut.

Pewee suosittelee katsomaan muualle, jos jonkun asu ei miellytä. 

"Kirjaimellisesti Disney-paita..."

Erityisen erikoisen tapauksesta tekee se, että Peween "sopimattomassa" paidassa oli todellakin Disneyn ja Pizarin animaatioelokuvasta tuttu viaton Dori-kala. Facebook-kommentoijat olivatkin tiukasti Peween puolella.

– "Lutkamainen", sillä mistä lähtien Dori on ollut lutkamainen... Kirjaimellisesti Disney-paita, mitä hemmettiä, kommentoi Emily-niminen nainen.

– Mitä sopimatonta asussasi oli? Kaikki on peitetty, paitsi jos topissa ei ole selkäosaa. Joku oli kateellinen jaloistasi, totesi puolestaan Bonnie.

Osa kommentoijista huomautti menneensä itse samanlaisissa vaatteissa ostoskeksukseen, eikä heitä ole heitetty ulos.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tilanteen saatua paljon huomiota ostoskeskus pyysi anteeksi, ja totesi, ettei Peweetä olisi pitänyt heittää ulos. Pewee kiittelee Facebookissa kaikkia saamastaan tuesta.

Lähteet: Someecards, Mlive

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja