Haluaako kumppanisi enemmän seksiä? Seuralaisena toiminut nainen kehottaa antamaan luvan pettää – voi pelastaa parisuhteen

4:11

Seuralaisena toiminut australialaisnainen vinkkaa, että joskus kannattaa antaa suosiolla kumppanille lupa pettää.

Yllä olevalla videolla pohditaan, miten pettämistä voisi ehkäistä.

Australian Melbournessa asuva Gwyneth Montenegro, 39, uskoo, että monet parisuhteet hyötyisivät siitä, että enemmän seksiä kaipaavalle kumppanille annettaisiin lupa pettää.

– Uskon, että monilla heistä olisi paremmat mahdollisuudet pitkän tähtäimen selviämiseen, jos kumppanille annettaisiin lupa pettää, kun hänen seksuaalisia tarpeitaan ei tyydytetä, seuralaisena toiminut Montengero toteaa Daily Mailin haastattelussa.

"Syistä tulee vain tekosyitä laiskuudelle"

Naisen mukaan ketään ei pitäisi tuomita elämään turhautuneena ja muistuttaa, että seksuaalinen turhautuminen aiheuttaa vihan tunteita kumppania kohtaan. Jos näitä tunteita ei käsitellä, se voi Montenegron mukaan merkitä pian parisuhteen loppua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mutta eikö kumppanin pitäisi rakastaa toista ehdoitta? Ei Montenegron mielestä, sillä se on hänen mielestään epärealistinen tapa ajatella.

Nainen toteaa, että seksi on luultavasti ollut merkittävässä roolissa parisuhteen muodostuessa, joten sen loppuminen muuttaa kaiken.

– Toki sinulla voi olla syysi, mutta kun aikaa on kulunut tarpeeksi, noista syistä tulee vain tekosyitä laiskuudelle, hän täräyttää.

– Et ostaisi koiraakaan tunnustamatta koiran omistamiseen liittyvää vastuuta. Sinun pitää kävelyttää sitä, ruokkia sitä hyvin, leikkiä sen kanssa, ylläpitää sen terveyttä, hän luettelee.

Jos koiran tarpeita ei huomioi, voi pian huomata sen purevan huonekalua tai lähtevän karkuteille.

– Miksi vastuuta kumppanin tuomisesta elämääsi pitäisi pitää yhtään vähemmän tärkeänä? Hänellä on tarpeita, perustarpeita, ja oven sulkeminen ja sen olettaminen, että hän jää paikalle, on epärealistista.

"Kahdesta pahasta pienempi"

Yli 10 000 miehen kanssa seksiä harrastanut Montenegro on aiemminkin todennut, etteivät miehet petä, jos saavat parisuhteestaan kaiken tarvitsemansa seksin. Nyt hän toteaakin, että kumppanin kannattaa antaa toisen pettää, jos itse ei pysty seksitarpeita tyydyttämään.

– Ehkä se on kahdesta pahasta pienempi. Menetä hänet hetkeksi, tai menetä hänet lopullisesti, hän toteaa.

Montenegron mukaan liian moni nainen ajattelee seksiä jonain, jota he "antavat" miehille. Nainen toteaa, että todellisuus on täysin päinvastainen.

– Useimmat miehet haluavat tyydyttää elämänsä naisen. Hän haluaa tuntea olonsa viriiliksi. Hän haluaa tuntea olonsa halutuksi ja ihailluksi. Hän haluaa miellyttää. Se, että yksinkertaisesti "annat" seksiä, kun sinusta tuntuu siltä, ei riitä.

"Olettaisin, että hän hakisi sitä muualta"

Montenegro toteaa, että antaisi itsekin mahdolliselle kumppanilleen luvan pettää.

– Jos olisin naimisissa, enkä ottaisi kumppanini seksuaalisia tarpeita vakavasti pitkään aikaan, olettaisin, että hän hakisi sitä muualta.

– Voisin syyttää vain itseäni.

Seuralaisen ja seksityöläisen hommat jättänyt Montenegro valistaa nyt työkseen naisia oikeanlaisen kumppanin löytämisessä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja