Halonen närkästynyt Taipaleen huumekohusta

Tasavallan presidentti Tarja Halonen on närkästynyt Stakesin pääjohtajan Vappu Taipaleen huumelausunnosta alkaneesta mediakohusta.

Halosen mukaan median olisi tärkeämpää kertoa huumeiden ja päihteiden käytön riskeistä kuin metsästää mahdollisia huumekokeilukommentteja julkisuuden henkilöiltä.
-Itselläni ei ole sellaisia kokemuksia, joista olisi kerrottavaa tai opittavaa. En edes tupakoi, kuittasi Halonen tiukkaan sävyyn Etelä-Savon maakuntamatkaan liittyneessä tiedotustilaisuudessa.

Etelä-Savon maakuntamatkalla presidentti Tarja Halonen ja valiokuntaneuvos Pentti Arajärvi tutustuivat muun muassa Kenkäveron matkailukeskukseen, Nopolan maatilamatkailu -tilalle, Hauhalan hanhifarmiin sekä Helsingin yliopiston ja Helsingin kauppakorkeakoulun Mikkelissä sijaitseviin yksiköihin.

Erityisesti presidentti Halosen mieltä lämmitti hanhifarmilla näkemänsä sukupolvien välinen yhteistyö ja nuoren yrittäjäpariskunnan rohkea ote maaseutuyrittämiseen. Lisäksi Halonen totesi olevansa tyytyväinen tiistaina tulleeseen tietoon, että Karjaportti säilyy Mikkelissä.

-Etelä-Savossa on investoitu osaamiseen ja nyt toivonkin, että itseluottamus, joka maakunnassa on, yhdistetään haluun pärjätä kilpailussa. Itseluottamuksen puutteesta savolaisia tuskin koskaan on voitu syyttää, heitti Halonen.

(STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja