Mainos

Hallitusneuvottelut: Maahanmuuttoryhmän johtoon PS:n Eerola

Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola on valittu puheenjohtajaksi hallitusneuvotteluiden maahanmuuttotyöryhmään. Jokaisella kolmella hallitusneuvotteluin osallistuvalla puolueella on tässä työryhmässä kolme edustajaa.

Hallitusneuvotteluita käydään nyt kolmessa ryhmässä: maahanmuutto-, EU- ja ulko- sekä turvallisuuspolitiikan työryhmissä.

Perussuomalaisten muut maahanmuuttopolitiikasta neuvottelevat ovat Raimo Vistbacka ja Antti Valpas. Keskustasta tässä ovat mukana Juha Rehula, Tapani Tölli ja Seija Turtiainen. Kokoomuksen edustajat maahanmuuttoryhmässä ovat Arto Satonen, Juhana Vartiainen ja Tiina Rytilä.

Ulko- ja turvallisuuspolitiikan työryhmän puheenjohtajuus on keskustan Timo Laanisella. EU-politiikan työryhmän puheenjohtajuus on kokoomuksen Lenita Toivakalla.

Keskusta on nostanut keskeiseen strategiatyöryhmäänsä puoluejohdon ulkopuolelta Anne Bernerin ja Matti Vanhasen. Perussuomalaisilla tässä tärkeässä strategiaryhmässä ovat puoluejohdon ulkopuolelta muun muassa Erkki Havansi ja kokoomuksella Juhana Vartiainen.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.