Halle Berrylle maksettavaksi jättimäiset elatusmaksut tyttärestä

Amerikkalaisnäyttelijä Halle Berry on määrätty maksamaan huimaa elatusmaksua tyttärestään. 

Los Angelesin oikeus on määrännyt Hollywood-tähti Halle Berryn maksamamaan 16 000 dollarin suuruista kuukausittaista elatusmaksua entiselle miesystävälleen Gabriel Aubrylle näiden yhteisestä Nahla-tyttärestä. Pari seurusteli vuodesta 2005 vuoteen 2010. 

Näyttelijäkaunotar joutuu maksamaan kuusivuotiaasta tyttärestään elatusmaksuja aina siihen asti, kunnes tämä täyttää 19 vuotta tai valmistuu lukiosta.  

Vuodessa elatusmaksuille kertyy hintaa liki huikeat 200 000 dollaria. Tämän lisäksi Berry, 47, on lupautunut maksamaan tyttärensä koulutuksen. Berry määrättiin korvaamaan Aubrylle, 38, myös 300 000 dollaria oikeuskäyntikuluja. Berry ja Aubry ovat taistelleet elatusmaksuista ja tyttärensä huoltajuudesta oikeudessa vuodesta 2010 saakka. 

Tätä nykyä kaunotar on naimisissa ranskalaisen Oliver Martinezin kanssa ja pariskunnalla on yhdessä vuonna 2013 syntynyt Maceo-poika.  

Monster`s Ball -elokuvasta Oscarilla palkitun Berryn ja tämän ex-miesystävän välit katkesivat, kun Berry löysi rinnalleen Martinezin ja ilmoitti halustaan muuttaa parin tyttären kanssa Martinezin kotimaahan Ranskaan.

Vuonna 2012 Aubry ja Martinez päätyivät käsirysyyn Berryn kodin ulkopuolella, ja Aubry määrättiin tuolloin väliaikaiseen lähestymiskieltoon Berrystä, Martinezista ja Nahlasta. 

Lähteet:


Lue myös:

    Uusimmat