Mainos

Häiden suurimmat mokat – varo näitä!

Jos olet ollut häissä, muistat kauniiden juhlien ja upean morsiamen lisäksi luultavasti sen, mikä meni pieleen. Älä anna näiden ongelmien pilata juhliasi!

Tressugar.com kysyi lukijoiltaan, mikä häissä on ärsyttävintä. Älä tee näitä virheitä omana juhlapäivänäsi!

Häiden suurimmat ongelmat

1. Morsian, joka ei ole lainkaan organisoitunut. Kaaoksen ilmapiiri seuraa morsianta, ja hän ei kykene nauttimaan päivästään paniikin ja kadonneiden tavaroiden vuoksi. Vieraat joutuvat jännittämään, meneekö kaikki putkeen, ja mikä seuraavaksi on hukassa.

2. Häät loma-aikana. Monilla on ystävänpäivänä tai juhannuksena lomasuunnitelmia oman perheen tai rakkaan kanssa. Älä "pilaa" pyhiä viettämällä häitäsi niiden aikana. Sama koskee esimerkiksi perjantaita hääpäivänä: moniko kaukainen sukulainen ehtii töiden jälkeen paikalle stressaamatta?

3. Odottelu. Vaikka häät ovat morsiamen ja sulhasen juhla, harva jaksaa odotella rakastuneen parin esiinmarssia tuntikausia. Anna akateemisen vartin riittää, ja astu rohkeasti esiin!

4. Häävieraat, jotka pukeutuivat valkoiseen. Jos tiedät, että morsian on perinteitä rakastava tyyppi, noudata etikettiä äläkä pukeudu valkeaan.

5. Tuntemattomien keskellä istuminen. Istumajärjestystä suunniteltaessa varmista, että jokaiselle vieraalle on juttuseuraa pöydässä. Jopa yksi ainoa tuttu ihminen helpottaa jäykkyyttä ja saa jutun lentämään.

6. Pakolliset leikit. Ketään ei saa pakottaa mukaan hääkimpun heittoon tai muihinkaan ohjelmanumeroihin. Paikalla on taatusti häistä intoilevia sinkkutyttöjä, jotka tavoittelevat mielellään lentävää morsiuskimppua. Anna siis ujompien jäädä syrjään, jos he sitä toivovat.

7. Kammottavat puheet. Tylsän ja pitkäveteisen puheen keskeyttäminen juhlan aikana on hankalaa, joten tehkää jo ennen juhlia selväksi, kuka saa pitää puheen ja kauanko sen toivotaan kestävän.

8. Polttarihäät. Moni toivoo häiltä hillittyä, romanttista ilmapiiriä. Humaltunut morsian ja villisti bailaavat bestmanit eivät vastaa tätä mielikuvaa. Jätä villi juhliminen polttareihin varsinkin siinä tapauksessa, että paikalla on vanhempia sukulaisia. Voit myös pitää erilliset kahvikestit sukulaisillesi.

9. Muiden häiden arvosteleminen. Häissä on tarkoitus olla mukavaa, joten turha varustelukilpailu esimerkiksi sukulaisten tai sisarusten välillä pilaa fiiliksen. Tee häistäsi itsesi näköiset, ja anna muiden huolehtia omista juhlistaan. Älä lähde mukaan arvosteluun, jos sitä esiintyy.

(MTV3/Helmi)

Lähde: Tressugar.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.