Hah! Kasperi Kapanen piruili sopimuksestaan Toronton ruotsalaistähdelle

NHL-jääkiekkoliigassa pelaava Kasperi Kapanen sorvasi kesäkuun lopussa kolmen vuoden jatkosopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa. Jatkossa reilut 2,8 miljoonaa euroa kaudesta tienaava Kapanen on nyt lähettänyt pienet piruilut myös joukkueensa ruotsalaistähden William Nylanderin suuntaan.

Kapanen sanoi Sportsnetin haastattelussa, ettei tilanne ei ollut missään kohtaa stressaava. Hän on kuitenkin onnellinen, että sopimuksen solmiminen on hoidettu pois päiväjärjestyksestä ja hän voi keskittyä treenaamiseen. Suomalaishyökkääjän mukaan jatkaminen kodiksi muodostuneessa Torontossa oli juuri ykkösvaihtoehto.

Kapaselta kysyttiin, miten suunniteltuja hänen sopimusneuvottelunsa olivat. 

– Menitkö agenttisi pakeille ja sanoit: "Hei, en halua ajatella tätä. Tiedän, että tämä oli William Nylanderille todella rankkaa. Se oli eri skenaario, hän menetti pelejä, mutta haluan tämän vain alta pois. Voimmeko tehdä tämän niin nopeasti kuin mahdollista? Oliko sinulla tämä keskustelu?" Kapaselta tiedusteltiin.

Nylanderin sopimusvääntö kesti viime kaudella joulukuuhun asti, kunnes hän solmi Toronton kanssa kuuden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

– Joo. En ajatellut, että tekisin missään vaiheessa "Willyjä" (pull a Willy), etten pelaisi pitkään aikaan, Kapanen velmuili ja sai toimittajan nauramaan.

Kapanen kuitenkin tunnusti, että neuvottelujen venyminen kesän kuluessa stressaisi häntä. Hän halusi saada tehtyä "hyvän sopimuksen, joka hyödyttäisi sekä häntä että joukkuetta".

– Niin täsmälleen tapahtui, Kapanen summasi.

Toronto Maple Leafsia vuodesta 2015 lähtien edustanut Kapanen iski viime NHL-kaudella runkosarjassa 78 otteluun tehopisteet 20+24=44. Seitsemässä pudotuspeliottelussa saldo karttui kahdella pinnalla (1+1).

Lue myös:

    Uusimmat