Hagmanit asuvat eri osoitteissa: Olemme tottuneet välimatkaan

Jääkiekkoilija Niklas Hagman ja vaimo Piritta asuvat tällä hetkellä eri kaupungeissa. Pariskunta on kuitenkin tottunut pitkiinkin välimatkoihin.

Jääkiekkoilija Niklas Hagmanin perheessä eletään jännittäviä aikoja, sillä syksy tuo kiekkoperheeseen mukanaan monia muutoksia. Yksi isoimmista mullistuksista on se, että perheen vanhemmat asuvat nykyään eri kaupungeissa.

Niklas muutti hiljattain jääkiekon perässä Espooseen, mutta Piritta pyörittää kolmilapsisen perheen arkea yhä Porissa. Pariskunta kertoi MTV.fille tunnelmiaan tulevasta syksystä tällä viikolla Anne Kukkohovin Supermood-ekokosmetiikkasarjan lanseeraustilaisuudessa.

– Tässä nyt odotetaan, että kausi alkaa. Joukkueen mukana matkustelemista on varmasti tulossa paljon, mutta mahdollisuuksien mukaan yritän ajaa myös aina perhettä moikkaamaan. Onneksi nykyään on Skypet ja muut, sillä videokuva sentään on parempi kuin pelkkä puhelu, Niklas kertoo ajatuksiaan.

Vaikka eri kaupungeissa asuminen voi kuulostaa hurjalta, kaksikko on tottunut tilanteeseen. Porin ja Espoon välinen matka ei tunnu pahalta, sillä Niklaksen asuessa Venäjällä pariskunta sai kokea myös toisenlaisen esimerkin kaukosuhteesta.

– Espoosta Poriin ajaa 2–3 tuntia – Venäjällä lentokentälle piti ajaa 3–8 tuntia, lentää puolitoista tuntia ja sitten vielä ajaa kentältä kolme tuntia Poriin, Niklas muistelee.

– Nyt jos joku ilta on oikein kova ikävä tai isiä kaivataan kotona, voin treenin jälkeen vaikka samana päivänä ajaa edestakaisin. Kaliforniassa istuin 2,5 tuntia päivästä autossa, vaikka asuin silloin kotona, mies jatkaa.

Myös Piritta suhtautuu nykytilanteeseen tyynesti.

– Tämä välimatka tuntuu lyhyeltä, koska olemme tottuneet paljon pitempiinkiin etäisyyksiin. Joskus laskin itsekin, että Kaliforniassa minäkin istuin kotiäitinä päivästä kaksi tuntia autossa vain, kun liikutin Lukasta! Siellä välimatkat vain ovat niin paljon pidempiä, että kauppaan ajamiseenkin meni helposti vartti yhteen suuntaan.

Lue myös:

    Uusimmat