Mainos

Haastaja pettyi pahasti Mister Ugly -rumuuskisassa – "Hän on liian kaunis voittajaksi"

Zimbabwessa järjestettävässä Mister Ugly, rumin mies, -kilpailussa tunteet pääsivät kuumenemaan. Kilpailussa toiseksi sijoittunut nimittäin uskoo olevansa voittajaa paljon rumempi ja ansaitsisi siksi tittelin itselleen. 

Zimbabwen järjestyksessä neljänsissä miesten rumuuskilpailuissa kruunatun 42-vuotiaan Mison Seren voiton takasivat puuttuvat hampaat ja groteskit naamanvääntelyt.

Sere syrjäytti kisassa yleisön suosikin William Masvinun, joka oli pitänyt valtikkaa itsellään kahdesti aiemmin, vuosina 2012 ja 2013. 

Kisakakkonen oli häviöstään hyvin pettynyt. Masvinun ja hänen kannattajiensa mielestä voittaja on "liian kaunis", eikä hänen rumuutensa ole luonnollista, koska se perustuu purukaluston puutteeseen. 

– Minä olen luonnollisesti ruma. Hän ei ole. Hän on ruma vain, kun avaa suunsa, Masvinu tylytti voittajan selvittyä. 

– Pitääkö meidänkin hankkiutua eroon hampaistamme? Tämä on huijausta, huusi puolestaan toinen kilpailija. 

Pettymys purkeutui lavalla tönimisenä ja tuuppimisena sekä tuomareille huuteluna. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut uhittelussa.

Voittaja kuittasi kritiikin kateellisten panetteluna. Hän sai voitostaan noin 450 euroa. 

– Heidän pitäisi vain hyväksyä, että olen rumempi kuin he. Toivon, että saan televisiosopimuksen. Esiinnyn jo kouluissa esittelemässä rumuuttani, ja tämä on minun mahdollisuuteni, toiveikas Mister Ugly 2015 totesi. 

Kritiikillä pohjaa?

Seren voittoon tyytymättömillä saattaa olla myös aihetta arvostelulleen. Kilpailun järjestäjät kun olivat korostaneet keskittyvänsä "luonnolliseen rumuuteen", eivätkä epämuodostumat tai vammat olisi hyväksyttyjä. 

– Sere näki valtavasti vaivaa korostaakseen rumuuttaan vääntelemällä naamaansa, kun taas Masvinu kuvitteli olivansa niin ruma, ettei hänen tarvitsisi juurikaan yrittää. Siksi hän menetti kruunun, sanoi yksi tuomareista kilpailun ratkettua. 

Ylläolevassa videossa näkyy voittajan lisäksi myös muita kilpailijoita ja myös pahinta kilpailijaa on haastateltu. Sieltä voi itse kukin tarkastaa, oliko voitto oikeutettu vai oikeusmurha.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.