Mainos

F1

F1Kansikuva

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Haasilta ulos joutunut Gutierrez pisti managerinsa vaihtoon

Haas-tallin kuljettajapaikkansa menettänyt Esteban Gutierrez on nimittänyt entisen IndyCar-kuljettajan Adrian Fernandezin uudeksi managerikseen.

Pisteittä tällä kaudella jäänyt Gutierrez menetti Haasilla paikkansa Renault'n Kevin Magnussenille. Meksikolaiskuskin mielestä neuvottelut Haasin kanssa jättivät toivomisen varaa niin tallin kuin hänen managerinaan toimineen Didier Cotoninkin osalta.

Coton väistyy nyt neuvonantajan rooliin. Managerin tehtävät siirtyvät meksikolaiskuskin maanmiehen Fernandezin hoidettavaksi.

- Teen yhdessä töitä Adrian Fernandezin kanssa. Olemme olleet aina yhteyksissä ja sovimme tekevämme nyt tiiviimpää yhteistyötä, Gutierrez kertoi Autosportille.

- Didier on toiminut managerinani muutaman vuoden, ja hän on yhä neuvonantaja. Olemme hyviä ystäviä ja tunnemme toisemme hyvin. Kunnioitan häntä suuresti. Hän pysyy yhä lähellä meitä, mutta nyt johto on Adrianilla. Hän on managerini, Gutierrez jatkoi.

Gutierrez on yhä sitä mieltä, ettei päätös hänen sivuuttamisestaan Haasin ensi kauden kuskivalinnoissa ollut reilu.

- En syytä ketään, mutta tilanne olisi voitu hoitaa paremminkin. Keskityin liikaa ajamiseen, eikä kaikkea muuta saatu kunnolla hoidettua. Havahduin siihen liian myöhään, enkä voi joutua enää jatkossa tällaiseen tilanteeseen, Gutierrez selitti.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja