Mainos

Haas-pomo tylynä: Giovinazzin ajattamisesta ei ollut mitään hyötyä

Haas-tallipäällikkö Günther Steiner myöntää, ettei Antonio Giovinazzin ajattaminen kuluneen F1-kauden perjantaiharjoituksissa tarjonnut tallille mitään etua.

Ferrarin suojatti Giovinazzi ajoi Haasilla kaikkiaan seitsemässä perjantaiharjoituksessa, joissa italialainen otti käyttöönsä tallin kisakuskin Kevin Magnussenin auton. Steinerin mukaan tästä ei ollut tallille hyötyä.

- En usko sen auttaneet meitä tai kuljettajiamme. En voi sanoa, miten negatiivinen vaikutus sillä oli, mutta positiivinen se ei ollut. Katsotaan nyt, miten toimimme ensi vuonna, mutta emme ole vielä keskustelleet asiasta, Steiner kommentoi tanskalaiselle Ekstra Bladet –sanomalehdelle.

Haasille moottorit toimittava Ferrari halusi Giovinazzin Haasin toiseksi kisakuskiksi ensi kaudelle, mutta amerikkalaistalli ei lämmennyt ajatukselle.

- He pyysivät meitä antamaan hänelle paikan, mutta jos ei mitään pyydä, niin silloin ei myöskään saa haluamaansa. He eivät painostaneet meitä. Teimme nopesti selväksi, että meillä on jo ensi kaudelle kaksi kuljettajaa. Asia oli varsin suoraviivainen, Steiner sanoi.

Haasin sijaan Ferrari järjesti Giovinazzille varakuljettajan paikan Sauber-tallissa, joka jatkaa kilpailemista ensi kaudella Ferrarin voimanlähteillä Alfa Romeo -brändin alla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.