Gwyneth Paltrow’n kotona

Näyttelijä Gwyneth Paltrow asuu muusikkomiehensä Chris Martinin sekä lastensa Applen, 5, ja Mosesin, 3, kanssa Los Angelesissa. Perheellä on kämpät myös Lontoossa, New Yorkissa ja sen lähistöllä Hamptonsissa.

Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt kotiäitiyteen. Lasten kanssa touhuamisen ja muusikkomiehen työn perässä matkustelemisen lisäksi aikaa jää omillekin harrastuksille. Niistä näkyvin on nettisivusto www.goop.com, jossa tähti antaa vinkkejä kaikkeen mahdolliseen lapsiystävällisistä ravintoloista kestävään parisuhteeseen ja parhaista bilebiiseistä terveellisiin muffineihin.

Näyttelijättären uusin innostus on sisustaminen, jota hänellä riittääkin perheen neljässä lukaalissa. Tämän Los Angelesin uuden, 530-neliöisen hankinnan muuntamisessa tyylikkääksi, moderniksi perheasunnoksi on haasteensa, sillä sisätilat ovat täynnä tunkkaisia puupaneeleja, kokolattiamattoja ja persikanvärisiä makuuhuoneita.

Jättibonuksia ovat viehättävä patio ja uima-allas, jotka houkuttelevat hengailemaan Kaliforniaan etenkin näin talvisin, kun Lontoossa ja New Yorkissa on koleaa ja harmaata. Gwynethin bestis Madonna on niin vaikuttunut ystävättärensä taidoista, että antoi uusimman adoptiolapsensa Mercyn huoneen sisustamisen hänen käsiinsä.

Kuvat: All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat