Mainos

Greenpeace Metsähallituksen kimpussa

Ympäristöjärjestöt osoittavat mieltään Metsähallitusta ja aarniometsähakkuita vastaan Vantaalla ja Taivalkoskella. Vantaalla ympäristöjärjestö Greenpeacen 16 jäsentä osoittaa mieltään Metsähallituksen toimitalolla Tikkurilassa.

Greenpeace osoittaa jälleen mieltään.

Greenpeacen mielenosoittajat sulkivat aamulla Metsähallituksen toimitalon pääsisäänkäynnit kahlitsemalla itsensä kettingein sisäänkäyntien tuulikaappeihin. Toimitalon työntekijät pääsevät kuitenkin kulkemaan rakennuksen varasisäänkäyntien kautta. Poliisi on paikalla varmistamassa, että mielenosoitus sujuu rauhallisesti. -Metsähallituksen johdolla tai kiinteistön edustajalla ei ole vaatimuksia mielenosoittajia vastaan, joten mielenosoitus jatkuu, kertoo ylikomisario Seppo Korhonen Vantaan poliisista. Mielenosoittajat ovat ilmoittaneet lopettavansa mielenilmauksen iltapäivällä. -Toistaiseksi mielenosoitus on sujunut rauhallisissa merkeissä, Korhonen kertoo.

Luonto-liitto leirillä Taivalkoskella

Luonto-Liiton seitsemän aktivistia puolestaan leiriytyi tänä aamuna Metsähallituksen hakkuualueelle Taivalkosken Hämeenvaarassa. Metsähallitus lopetti hakkuut mielenosoittajien ilmestyttyä paikalle. Luonto-Liiton edustajan mukaan protesti on sujunut rauhallisesti. Luonto-Liiton aktivistit aikovat lähipäivinä kiertää myös muilla Taivalkosken hakkuualueilla. Edellisen kerran Luonto-Liitto protestoi Hämeenvaaran hakkuita vastaan huhtikuussa.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.